Goedkope vluchten naar Windhoek

Windhoek is de hoofdstad en het economische centrum van Namibië. Pas na de Tweede Wereldoorlog kwam de ontwikkeling van de stad op gang en verbeterde het economische klimaat. Windhoek kreeg nieuwe scholen, ziekenhuizen, winkelcentra en overheidsgebouwen. Nu is er een grote vleesverwerkende industrie, en een brouwerij van verschillende bieren, waaronder het overheerlijke Windhoek. Heroes' Acre, een groot monument net buiten Windhoek, herinnert aan de onafhankelijkheidsstrijd.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Windhoek. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Windhoek? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Etosha National Park

Het park staat gekend als één van de grootste natuurparken van zuidelijk Afrika. Bestaande uit een zoutvlakte van een vroeger meer, omgeven door een bushveld. Bewonder de vele prachtige dieren zoals olifanten, leeuwen, antilopen,... die in het park verblijven.

Namibrand Nature Reserve

Gelegen ten zuiden van Namibië werd het indrukwekkende nationale park opgericht ter bescherming van het ecosysteem in de Nambi woestijn.

Christuskirche

Na het einde van verschillende oorlogen werd deze Lutherse kerk van de vrede opgericht in 1910. Deze opvallende kerk werd gebouwd in neogotische stijl met Art Nouveau elementen.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 15°
Max. 15°
sky is clear
Min. 8°
Max. 24°
sky is clear
Min. 3°
Max. 27°
few clouds
Min. 8°
Max. 28°
moderate rain
Min. 12°
Max. 22°
heavy intensity rain
Min. 12°
Max. 16°
moderate rain
Min. 12°
Max. 20°
light rain
Min. 10°
Max. 23°
sky is clear
Min. 10°
Max. 25°
light rain
Min. 14°
Max. 28°
light rain
Min. 14°
Max. 29°
light rain
Min. 14°
Max. 28°
sky is clear
Min. 3°
Max. 18°
sky is clear
Min. 4°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.