Goedkope vluchten naar Zurich

Dé stad van financiën en banken? Zürich. Toch is de grootste stad van Zwitserland méér dan een belangrijk zakencentrum. Het is the place to be om uw zinnen te verzetten tijdens een nachtje stappen. Onze favoriet? Zürich-West, een voormalig industrieterrein met gezellige kroegen en trendy nachtclubs. Hier blijft u zeker hangen tot in de vroege uurtjes. Overdag laat u zich verleiden door de luxueuze winkeletalages in de Bahnhofstrasse, een van de duurste winkelstraten in Europa. U flaneert er langs exclusieve warenhuizen en winkels van grote merken, zoals Cartier, Giorgio Armani, Chanel en Luis Vuitton.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Zurich. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Zurich? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Grossmünster

Deze kerk in Romaanse stijl dateert uit de 13de eeuw en behoort samen met de Fraumünster en St. Peterskirche tot de belangrijkste kerken van de stad.

Paradeplatz

Dit plein is gelegen aan de Bahnhofstrasse in het centrum van de stad. Deze buurt staat vooral bekend voor zijn rijkdom en de vele banken die zich er bevinden.

previous next

Weer

moderate rain
Min. 10°
Max. 14°
light rain
Min. 9°
Max. 19°
broken clouds
Min. 9°
Max. 19°
sky is clear
Min. 8°
Max. 20°
light rain
Min. 6°
Max. 15°
light rain
Min. 5°
Max. 14°
moderate rain
Min. 5°
Max. 14°
heavy intensity rain
Min. 6°
Max. 9°
light rain
Min. 6°
Max. 10°
light rain
Min. 5°
Max. 14°
light rain
Min. 4°
Max. 11°
light rain
Min. 2°
Max. 10°
sky is clear
Min. 1°
Max. 14°
light rain
Min. 4°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.