BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)

Goedkope vliegtickets naar AziëGoedkope vliegticketsnaar Azië

De mooiste pareltjes van Azië aan de goedkoopste prijzen

 • 1

  UBUD

  De ideale plek voor een Balinese massage

  vanaf€ 68

  Het dorpsconglomeraat van Ubud is de ideale plek om de beroemde Balinese massage uit te proberen en de ambiance van een van de meest populaire kuuroordbestemmingen van Azië op te nemen. Tot de vele behandelingen die op het eiland worden aangeboden, behoren acupressuur, reflextherapie, stretchen en aromatherapie. Ubud is ook het levendige centrum van de kunstwereld van Bal

 • 2

  VLUCHTEN BANGKOK

  Goedkope vliegtickets Bangkok

  vanaf€ 507

  Te warm in het droge seizoen, overstromingen in de regentijd. Voeg daarbij nog de absolute verkeerschaos en zware luchtvervuiling, en u beseft dat Bangkok geen gemakkelijke stad is. You hate it or you love it. Sinds de jaren zeventig groeit de metropool ook flink in de hoogte....

 • Goedkope vluchten Bejing 3

  BEIJING

  De noordelijke hoofdstad

  vanaf€ 521

  Beijing of Peking? De stad heeft vele namen. In 1949 herstelde de Communistische Partij de naam Beijing in eer. Ze gaf daarmee aan dat de stad, na een turbulente periode, opnieuw de Chinese hoofdstad was. Opvallend in het straatbeeld van Beijing zijn de hutongs – steegjes in het Nederlands.

 • Vietnam 4

  HANOI

  Veelzijdigheid troef

  vanaf€ 564

  Meer dan zes miljoen inwoners telt Hanoi nu. En toch lijkt het een vrij rustige stad. Ooit heette de stad Kê-Tcho, met de Chinezen aan het hoofd. De naam Hanoi kreeg de stad van keizer Minh Mang in 1831. Hà betekent rivier, en n?i binnen. Hanoi is dus letterlijk binnen de rivier. Later sloeg de Franse koloniale expansiedrift ook in Hanoi toe.

 • Thailand 5

  VLUCHTEN PHUKET

  Parel van het zuiden

  vanaf€ 609

  De toeristensector in Phuket heeft het zwaar, na de tsunami in 2004. Toch krabbelt hij langzaam maar zeker weer overeind. Vooral omdat Phuket ook bij Aziaten bijzonder populair is.

 • Thailand 6

  CHIANG MAI

  Roos van het noorden

  vanaf€ 645

  Chiang Mai, door de Thai De roos van het noorden genoemd, heeft een eigen taal, keuken en traditie. En daardoor een stijl die niet te vergelijken is met een andere stad. In de oude binnenstad van Chiang Mai staan meer dan honderd tempels – stuk voor stuk de moeite waard. Toch is dat niet de grootste attractie. Wat dan wél?

 • goedkope vliegtickets kathmandu 7

  VLUCHTEN KATHMANDU

  Één van de drie Koningssteden

  vanaf€ 673

  Kathmandu is modern en druk. En toch heeft het de majestueuze uitstraling van een Koningsstad. Op bijna elke straathoek vergaapt u zich aan prachtige tempels, antieke architectuur en kleurrijke mensen. Niet toevallig staat Kathmandu bekend als de stad van de tempels. Pagodes, tempels, stoepas, …

 • Cambodja 8

  SIEM REAP

  Méér dan tempels

  Tempels, tempels en nog eens tempels … U kunt er in Siem Reap niet naast kijken. Tóch is er meer te zien. Zoals het vogelreservaat in het Tonlé Sap-meer. Of het Vietnamese drijvende dorp, vlak bij de haven. Ook het Land Mine Museum, twee kilometer ten noorden van Siem Reap, vergeet u nooit meer.