BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
 • DEZE GOEDKOPE VLIEGTICKETS WERDEN DE LAATSTE 4 UUR GEBOEKT!
 • VERTREK VANUIT
  Brussel
  HEEN: 23/11/2015
  TERUG: 08/01/2016
  € 820,01
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Veelzijdigheid troef

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 564  Vertrekdatum 16-08-2015 - 16-12-2015

Veelzijdigheid troef

Meer dan zes miljoen inwoners telt Hanoi nu. En toch lijkt het een vrij rustige stad. Ooit heette de stad Kê-Tcho, met de Chinezen aan het hoofd. De naam Hanoi kreeg de stad van keizer Minh Mang in 1831. Hà betekent rivier, en n?i binnen. Hanoi is dus letterlijk binnen de rivier. Later sloeg de Franse koloniale expansiedrift ook in Hanoi toe. Na de Vietnamoorlog werd Hanoi – de vroegere hoofdstad van Noord-Vietnam – uitgeroepen tot de officiële hoofdstad van de socialistische republiek Vietnam. De stad kende een turbulent verleden, en dat is nog zwak uitgedrukt. Het maakt van Hanoi in elk geval een ongelofelijk veelzijdige stad. De koloniale sfeer bleef er goed bewaard, met uitnodigende brede boulevards en statige koloniale huizen. De betoverende meren en vijvers, in en rond de stad, zijn op hun beurt mooie voorbeelden van de Vietnamese invloed. 

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Hanoi. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Hanoi? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Ho Chi Minh Mausoleum

  Ho Chi Minh was de vroegere eerste minister en president van Vietnam. Ondanks de vraag om gecremeerd te worden, werd zijn lichaam gebalsemd en in het mausoleum geplaatst.

 • Opera House

  Centraal gelegen, ontstaan tijdens de Franse koloniale administratie tussen 1901 en 1911. De architectuur is gebaseerd op het Garnier paleis in Parijs.

 • Chua Tran Quoc

  Één van de oudste pagodes in de stad, gelegen op het kleine schiereiland langs de oostelijke oevers van Ho Tray.