BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Goedkope vliegtickets Rome

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 56  Vertrekdatum 15-09-2015 - 10-10-2015

Als hoofdstad van het vroegere Romeinse rijk is een bezoek aan Rome altijd een beetje terugkeren in het verleden. Het is net de combinatie van heden en verleden dat Rome zo boeiend maakt. Door zijn ongeloofelijk rijke kunst en cultuur laat Rome een betoverende indruk na op al wie er geweest is.
Breng ook een bezoek aan het Vaticaan en bezoek twee steden in één keer. Kunstliefhebbers halen hun hart op in het immense Vaticaanse museum en de sixtijnse kapel.

 

Goedkope vluchten naar Rome

 

 

Vluchten naar Rome worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Rome. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

 

 

Wat inspiratie voor een citytrip naar Rome

 

 

Overal waar je loopt zie je de overblijfselen van de prachtige Romeinse cultuur. Het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. Nergens anders ter wereld zal je zo’n goed beeld krijgen van hoe het leven eruit zag in de tijd van de Romeinen als hier. Neem je geliefde zeker mee naar de romatische plekjes van Rome.Werp hand in hand je muntstukken in de Trevifontein terwijl je samen een gelukkige toekomst wenst. Hopelijk komen je wensen uit. Wij brengen je alvast een stapje dichter bij.

 

 

Tips and tricks voor een goedkoop vliegticket naar Rome

 

 

 • Taal: Italiaans
 • Tijdsverschil: Tussen Brussel en Rome is er geen tijdsverschil
 • Beste Reistijd:  De maanden April en Oktober behoren tot de beste reistijd. In April en Oktober zijn de temperaturen in Rome aangenaam en zijn er niet zoveel toeristen, waardoor alle bezienswaardigheden prima te zijn bezoeken.De maanden Mei, Juni en September wat drukker dan in April en Oktober.De maanden Juli en Augustus zijn warm en druk.
 • Munteenheid: Euro
  Geldautomaten zijn er in overvloed en kredietkaarten worden bijna overal aangenomen.
 • Fooi: In Rome is het normaal fooi te geven in een restaurant. Om te voorkomen dat je tweemaal betaald, controleer je best de rekening op fooi die reeds inclusief is.
 • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen. Uw Belgische identiteitskaart is voldoende om te reizen of te verblijven binnen de Europese Unie, maar indien u buiten de Europese Unie reist heeft u een paspoort nodig.
 • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij je aan contact op te nemen met jouw huisarts.

 

AANRADERS DIE JE ZEKER MOET GEZIEN HEBBEN!

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Colosseum

  Het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk werd geopend in 80 na Christus door Titus. De bouw ervan duurde iets meer dan 10 jaar. De spelen die aan de opening verbonden waren duurden 100 dagen. Vandaag is het één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

 • Pantheon

  Deze Romeinse tempel werd gebouwd tussen 118 en 125 na Christus. Later werd dit gebouw omgevormd tot een Rooms Katholieke kerk en begraafplaats voor de koningen Vittorio Emmanuelle II en Umberto I.

 • Piazza Navona

  Het plein bevindt zich vlakbij het Pantheon en behoort tot één van de oudste buurten van de stad. Centraal La fontana dei Quattro Fiumi, ontworpen door Bernini en verwijzend naar de vier grote rivieren (Ganges, Nijl, Donau en Rio de la Plata)

 • Fontana di Trevi

  Gelegen op het Piazza di Trevi is dit de grootste en bekendste fontein van Rome en misschien zelfs van de wereld. Getekend door Bernini in opdracht van Paus Clemens XII. Pas 50 jaar later werd deze prachtige fontein gebouwd door architect Salvi.

 • Vaticaanstad

  De hoofdzetel van de Rooms-katholieke kerk is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld. Wandel over het Sint-Pietersplein en breng een bezoek aan de Sixtijnse Kapel, Vaticaanse Museum, Apostolisch Paleis en de schitterende tuinen.