BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Eén groot winkelcentrum

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 461  Vertrekdatum 10-08-2015 - 08-12-2015

Eén groot winkelcentrum
 
Sunda Kelapa, Jaya Karta, Batavia, Djakarta … In haar lange geschiedenis wisselde de stad regelmatig van naam (de oude haven heet nog altijd Sunda Kelapa). In 1972 veranderde de hoofdstad van Indonesië voor het laatst van naam. Ze gaat nu als Jakarta door het leven, én als grootste metropool van Zuidoost-Azië. De stad heeft iets met overdekte winkelcentra: er zijn er meer dan honderd, en er komen er voortdurend bij. Ook al zijn ze weinig of niet toegankelijk voor de inwoners, wegens té duur. Want de tegenstellingen tussen arm en rijk zijn in Jakarta immens groot.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Jakarta. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Jakarta? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

  • Sejarah Museum

    Gevestigd in het voormalige stadhuis. De historie van Jakarta staat er centraal en krijg je een goede indruk van het dagelijkse leven ten tijde van de Nederlandse kolonisten.

  • Jalan Tamrin

    Het plein is één van de belangrijkste verkeersaders van de stad. Het is genoemd naar Professor Husni Thamrin, een belangrijk leider in de ontwikkeling van Jakarta.

  • Monas National Monument

    Met een hoogte van 132 meter en de top afgewerkt met 35 kilogram goud is deze imposante obelisk het meest beroemde monument van Jakarta. Geopend in 1975 herbergt dit museum een aantal musea zoals de Freedom Hall en de Hall of Contemplatie.