BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Één van de drie Koningssteden

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 637  Vertrekdatum 01-01-2015 - 30-03-2015 16-04-2015 - 30-06-2015

Kathmandu is modern en druk. En toch heeft het de majestueuze uitstraling van een Koningsstad. Op bijna elke straathoek vergaapt u zich aan prachtige tempels, antieke architectuur en kleurrijke mensen. Niet toevallig staat Kathmandu bekend als de stad van de tempels. Pagodes, tempels, stoepas, … De heiligdommen zijn niet te tellen, en maken samen de stad tot een van de mooiste openluchtmusea ter wereld. Onze tip? Neem een tuktuk (of toektoek), om de stad te verkennen. Want haast geen enkele straat in Kathmandu heeft een naambord. Zelfs met een stadsplan bent u zo de weg kwijt. De tuktuk is een gemotoriseerde riksja, voor twee passagiers. De tweetaktmotor maakt het typische toektoek-geluid, vandaar de naam. 

Wil je meer zien over Kathmandu? Klik hier

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Kathmandu. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Kathmandu? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Oude Stad Patan

  De stad van de beeldende kunst staat letterlijk "vol" van de Hindu en Boeddhistische tempels. De diversiteit van de middeleeuwse cultuur heeft beide godsdiensten altijd toegestaan wat leidde tot een indrukwekkende bezienswaardigheid.

 • Bhaktapur

  Behoort tot één van de drie Koninklijke steden in de vallei. Deze stad gelegen langs de flanken van het Himalaya gebergte is bezaaid met pagodes en religieuze heiligdommen.

 • Durbar Square

  Het grote, centrale plein tegenover de koninklijke paleizen.

 • Rani Pokhari

  Deze vijver werd aangelegd in opdracht van koning Pratap Malla of Kantipur or Yen, centraal een tempel ter nagedachtenis aan zijn overleden vrouw.

 • Swayambhunath Tempel

  Het oude, religieuze complex gelegen bovenop een heuvel in de Kathmandu vallei. Deze tempel staat ook gekend als Monkey Temple aangezien er heilige apen leven in het noordelijke deel.