BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)

OverAirstop

Gespecialiseerd in goedkope vliegtuigtickets
en last minute reizen, wereldwijd!

 

Een volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschapsketen, erkend door Toerisme Vlaanderen onder licentienummer A1529. Dit wil zeggen dat Airstop niet alleen mag bemiddelen tussen jou en de tour operators en luchtvaartmaatschappijen, maar ook zonder beperking reizen mag organiseren.

Onze onafhankelijkheid is zeer belangrijk. In tegenstelling tot bepaalde reisagentschappen zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leverancier en kunnen wij ons volledig richten naar de wensen van de klant. 

 

Geschiedenis
Airstop ontstond in 1989 vanuit de filosofie van Taxistop: Als het opvullen van lege autostoelen iedereen ten goede komt en dit een kostenbesparing is voor de reiziger, dan moest dit ook het geval zijn voor de laatste plaatsen op vluchten!  Al snel werd Airstop dé specialist in last minutes en de verkoop van vliegtickets, enkele weken voor vertrek, tegen sterk gereduceerde prijzen. 

Ondertussen is Airstop verder geëvolueerd naar een volledige waaier aan interessante reisformules, steeds vanuit dezelfde filosofie: de beste prijs voor de meest geschikte reis!


Sherpa NV Airstop
Luchthavenlaan 10
1800 Vilvoorde
070/233 188  -  air@airstop.be


BTW: 434.717.574  HRGe 151.740
Lic. A1529 - CDV16.192 

 
Iata

Airstop is een erkend IATA agent, dit geeft ons de mogelijkheid om zelf tickets uit te schrijven van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen.   
Een beroepsverzekering zorgt ervoor dat je als klant geen risico loopt: mocht je schade lijden ten gevolge van een beroepsfout, dan wordt die door deze verzekering gedekt. Je bent, als je bij Airstop reserveert, eveneens automatisch verzekerd tegen financieel onvermogen bij het Garantiefonds Reizen. Bij eventueel faillissement ben je steeds gedekt door het Garantiefonds.
Airstop is lid van de Vereniging voor Vlaamse Reisagenten, die erop toeziet dat de beroepsethiek in acht wordt genomen. Deze vereniging ligt tevens aan de basis van de Geschillencommissie Reizen, een soort rechtbank die bindende uitspraak doet in geschillen tussen klanten en reisagenten/tour operators