BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Goedkope vluchten Kuala Lumpur

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 505  Vertrekdatum 08-08-2015 - 24-03-2016

Diverse Kuala Lumpur
De naam van de stad betekent modderige samenloop van rivieren. De rivieren zijn er nog. De modder is verdwenen, en maakte plaats voor een enorm gediversifieerde stedelijke bebouwing. Van oude koloniale bebouwing, over Chinatown en Little India, tot ultramoderne tweelingtorens aan de skyline: Kuala Lumpur heeft het allemaal. Opmerkelijk is de jonge leeftijd van de stad. Rond 1860 gaf de aanwezigheid van tin aanleiding tot de eerste nederzetting. In een ongekend hoog tempo groeide Kuala Lumpur uit tot een smeltkroes van Aziatische culturen. Nog geen veertig jaar later haalt de stad al de geschiedenisboeken als hoofdstad van Maleisië.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Kuala Lumpur. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Kuala Lumpur? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Grotten van Batu

  De grot is 400 meter lang en 100 meter hoog en werd ontdekt in 1892. Om deze grot te bereiken dien je eerst 272 treden te overwinnen. Bij het jaarlijkse feest Thaipusam komen er meer dan 800 000 hindoes naar deze plaats, gelegen 10 kilometer ten noorden van Kuala Lumpur.

 • Petronas Towers

  Bij de opening in 1998 was dit het hoogste gebouw ter wereld. De twee torens zijn afgeleid uit de traditionele islamitische vormen. Breng er een bezoekje aan het observatie deck voor een adembenemend zicht over Kuala Lumpur.

 • Putra Moskee

  Gelegen net buiten Kuala Lumpur in Putrajaya. Deze moskee werd gebouwd in 1997 en staat naast het huis van de Eerste Minister van Maleisië.

 • Sultan Abdul Samad Building

  Het prachtige gebouw is een fantastische mix van Moghul, Moorse, Arabische en Britse neoklassieke architectuur. Aanvankelijk deed het dienst voor het Britse koloniale bestuur in Maleisië.

 • Thean Hou Tempel

  Gebouwd in 1987 door Chinese Maleisiërs van Hainanese afkomst, is dit de grootste chinese tempel in de stad. De tempel heeft zowel Boeddhistische, Taoistische en Confuciaanse invloeden.