BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Handelscentrum

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 596  Vertrekdatum 16-08-2015 - 25-03-2016

Handelscentrum 

De Filipijnen vierden in 1946, vlak na de Tweede Wereldoorlog, hun onafhankelijkheid. De naoorlogse jaren stonden in het teken van de heropbouw en de groei van hun hoofdstad Manilla. En of die gegroeid is! Gevolg? De straten hebben chronisch last van verkeersopstoppingen. De Filipijnen tonen zich dan ook bijzonder creatieve bedenkers van alternatieve vervoermiddelen. Neem nu de jeepneys, een typisch Filipijns vervoermiddel. Het Amerikaanse leger liet deze oude Jeeps achter. Een paar handige jongens bouwden ze om tot kleine passagiersbusjes en beschilderden ze met kunstzinnige taferelen. 
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Manila. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Manila? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Makati City

  Het financiële centrum van de Filippijnen en één van de belangrijkste in Azië. Voor zij die willen winkelen, breng een bezoekje aan het geweldige Ayala Center en Rockwell Center.

 • Rizal Park

  Gelegen in het centrum van Manilla, centraal het Rizal monument ter nagedachtenis van Jose Rizal, de nationale held die hier in 1896 werd geëxecuteerd.

 • Casa Manila

  De ideale manier om het leven in Manilla van de 19de eeuw te begrijpen. Manila werd gedurende 3 eeuwen door de Spanjaarden geregeerd en dit heeft een diepe impact gelaten op de bewoners. Vandaag ziet men nog steeds de weerspiegeling in de architectuur, gewoontes, eten...

 • Binondo Kerk

  Is ook gekend als de Kleine Basiliek van San Lorenzo Ruiz. Vernoemd naar de koster San Lorenzo Ruiz, opgeleid in deze kerk en daarna als missionaris naar Japan. Bij het weigeren van zijn religie af te zweren werd hij daar geëxecuteerd.