BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Twee steden in één

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 417  Vertrekdatum 29-04-2015 - 24-06-2015

Twee steden in één

Montréal is het culturele centrum van Franstalig Canada. Het noemt zichzelf graag het ‘Parijs van Noord-Amerika’. Tegelijk vormt het ook de culturele hoofdstad voor Engelstalig Québec. Er is een levendige popmuziekscène, vooral in het Quartier Latin. Naast een bovengrondse heeft Montréal ook een ondergrondse stad. In dit enorme complex van hallen en tunnels onder het centrum bevinden zich honderden winkels, banken, faculteiten, hotels, restaurants, bioscopen, musea en kantoren. Er zijn ook zeven metrostations, twee treinstations, een busterminal en een hockey-arena. Elke dag dalen een half miljoen mensen af in de ondergrondse stad. Zo ontwijken ze het verkeer en de strenge winters. 

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Montreal. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Montreal? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Biosphere

  Het architectonisch meesterwerk in het Parc Jean-Drapeau, was het symbool voor de wereldtentoonstelling van 1967. Vandaag kan je er nog steeds terecht voor interactieve tentoonstellingen, geanimeerde activiteiten en speciale evenementen.

 • Marché Bonsecours

  Al meer dan 100 jaar is deze overdekte markt bestaande uit 2 verdiepingen de belangrijkste in de stad. Het gebouw dateert uit het midden van de 19de eeuw en vandaag is het er gezellig vertoeven tussen de vele winkels en restaurants.

 • Lachine Canal

  Het 15 kilometer lange kanaal zorgt voor de verbinding tussen de oude haven en het Saint Louis meer. De activiteiten en faciliteiten langs het Canal geven u de gelegenheid om zich te verdiepen in de rijke geschiedenis van de stad.

 • Mont Royal

  Aan deze koninklijke heuvel dankt de stad zijn naam. Breng er een bezoek aan het prachtige zuidelijk gelegen park. Ontworpen door Frederick Olmsted in 1876, de ontwerper van het Central Park in New York.

 • Saint Joseph's Oratory of Mont Royal

  De rooms- katholieke basiliek in Italiaanse Renaissance stijl is gelegen langs de noordelijke zijde van de Mont-Royal. Om deze prachtige kathedraal te bezoeken dien je eerst de 280 treden te overwinnen.