BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
Goedkope vliegtickets Barcelona

Brussel (BRU) - Barcelona (BCN)

ZOEKVLUCHT

 
 
Gelieve uw vertrekdatum te kiezen
Gelieve uw datum van terugkeer te kiezen
Passagiers
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
open

KLIKHIER

EN LAAT AIRSTOP VOOR U ZOEKEN

UW REIS

Velden met zijn verplicht.
 
 
Passagiers
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
Meer dan 9 passagiers ?

CONTACTGEGEVENS

GESLACHT
 

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Camp Nou

  Deze voetbaltempel met plaats voor 98 000 toeschouwers behoort tot één van de meest indrukwekkende stadiums ter wereld en is de thuishaven van het glorierijke FC Barcelona.

 • Casa Mila

  Één van de meest extravagante gebouwen van de stad. Dit appartementsgebouw werd ontworpen door Antoni Gaudi als een allusie op de compositieregels van de barok architectuur. Breng er een bezoek aan het unieke dakterras met schouwen en luchtkokers in de meest bizarre en antropomorfe sculpturen.

 • La Sagrada Familia

  De eerste steen werd gelegd in 1882 en tot vandaag is men nog steeds bezig met de bouw van dit meesterlijk bouwwerk ontworpen door Antoni Gaudi. Hoelang de bouw nog gaat duren is een raadsel, aangezien deze afhankelijk is van giften van de bezoekers.

 • Parque Güell

  De adelijke Eusebi Güell gaf in 1900 de opdracht aan Antoni Gaudi voor de aanleg van een tuindorp of woonwijk maar dit kende geen succes. Hierna kwam Gaudi op het idee om het park vorm te geven met een architectuur geïnspireerd door de natuur. Breng een bezoek aan dit prachtige park en geniet er van een adembenemend panoramisch zicht over de stad.

 • Plaza d'Espagne

  Dit ovaalvormige plein werd in 1929 ontworpen door Anibal Gonzalez naar aanleiding van de Ibero- Amerikaanse expositie van 1929 waar Spanje symbolisch vrede sloot met haar vroegere kolonies op het Amerikaanse continent.