BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
Goedkope vliegtickets los angeles

Brussel (BRU) - Los Angeles (LAX)

ZOEKVLUCHT

 
 
Gelieve uw vertrekdatum te kiezen
Gelieve uw datum van terugkeer te kiezen
Passagiers
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
open

KLIKHIER

EN LAAT AIRSTOP VOOR U ZOEKEN

UW REIS

Velden met zijn verplicht.
 
 
Passagiers
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
Meer dan 9 passagiers ?

CONTACTGEGEVENS

GESLACHT
 

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Beverly Hills

  Gekend voor zijn luxe, rijkdom en gigantische villa's waar vele beroemdheden en rijke Amerikanen wonen of een huis hebben. Ga er zelf op zoek naar het huis van jouw grootste fan of geniet van een heuse celebrity tour.

 • Chinatown

  De chinese wijk onstond in 1880 en is gelegen op 1 mijl van het historische centrum. Vandaag kan je er terecht in de vele typische winkels, restaurants, bars en nachtclubs.

 • Disney Concert Hall

  Het opvallende concertgebouw (geopend in 2003), vernoemd naar Walt Disney, is een prachtig voorbeeld van moderne architectuur en werd ontworpen door Frank Gehry.

 • Disneyland

  Het allereerste Disney themapark opende haar deuren in 1955 en staat gekend als s' werelds beroemdste themapark. Het park van Mickey & Minnie Mouse, Donald Duck, en vele anderen is onderverdeeld in 7 thema's met verschillende, geweldige attracties.

 • J. Paul Getty Center

  Het gigantisch museum opgetrokken uit wit marmer opende zijn deuren in 1997. De private kunst collectie, met o.a. "De intrede van Christus in Brussel" van James Ensor en "de irissen" van Van Gogh is even indrukwkkend als het gebouw. Geniet vanop één van de vele terrassen van een adembenemend zicht over Los Angeles en zijn omgeving.

 • Grauman's Chinese Theatre

  De eerste cinema ter wereld, gelegen op Hollywood Boulevard, opende in 1927 met de premiere van "The King of Kings". Wereldbekend zijn de in beton gegoten hand en voet afdrukken van verschillende filmsterren die zich bevinden voor de ingang van dit prestigieuze theater.

 • Griffith Observatory

  Het observatorium in art deco stijl dateert uit de jaren '30 en werd al meerdere malen gebruikt als decor voor bekende Hollywood films. Genieten kan je van een prachtig zicht op Los Angeles en de omliggende steden of 's avonds van een prachtige sterrenhemel.

 • Hollywood

  In 1911 werd in deze wijk de eerste filmstudio geopend door David Horsley, onmiddellijk hierna volgden er nog verschillende anderen waardoor het in een mum van tijd uitgroeide tot de wereldwijde hoofdstad van de filmindustrie.

 • Rodeo Drive

  De winkelstraat in Beverly Hills staat gekend als één van de duurste ter wereld. Kenmerkend door zijn haute couture fashion, is het best wel mogelijk dat je het pad kruist met één of andere celebrity.

 • Santa Monica Pier

  De pier behoort tot de populairste ter wereld en is voor velen een prominent herkenningspunt. Breng er een bezoek aan het Pacific Park, een familie pretpark met enkele attracties en entertainment.

 • Universal Studios

  Het themapark werd geopend voor publiek in 1915. Bezoekers konden er getuige zijn van de opnames van de stomme films. Bijna een eeuw later is Universal één van de grootste filmstudio's ter wereld met vele kaskrakers zoals ET, Back to the Future en Jurassic Park.

 • Ocean Front Walk

  Geniet van een ontspannende wandeling of fietstocht langs de Ocean Front Walk. Op zondagmiddag staat Venice Beach gekend als een gekke carnaval waar opvallen meer dan normaal is.

 • Walk of Fame

  Gelegen langs het trottoir van Hollywood Boulevard. Deze sterren, ondertussen al meer dan 2200, eren de vele beroemdheden die hebben bijgedragen tot het succes van de entertainment business.