BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
goedkope vlucht Rome

Brussel (BRU) - Rome (FCO)

ZOEKVLUCHT

 
 
Gelieve uw vertrekdatum te kiezen
Gelieve uw datum van terugkeer te kiezen
Passagiers
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
open

KLIKHIER

EN LAAT AIRSTOP VOOR U ZOEKEN

UW REIS

Velden met zijn verplicht.
 
 
Passagiers
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
Meer dan 9 passagiers ?

CONTACTGEGEVENS

GESLACHT
 

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Colosseum

  Het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk werd geopend in 80 na Christus door Titus. De bouw ervan duurde iets meer dan 10 jaar. De spelen die aan de opening verbonden waren duurden 100 dagen. Vandaag is het één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

 • Pantheon

  Deze Romeinse tempel werd gebouwd tussen 118 en 125 na Christus. Later werd dit gebouw omgevormd tot een Rooms Katholieke kerk en begraafplaats voor de koningen Vittorio Emmanuelle II en Umberto I.

 • Piazza Navona

  Het plein bevindt zich vlakbij het Pantheon en behoort tot één van de oudste buurten van de stad. Centraal La fontana dei Quattro Fiumi, ontworpen door Bernini en verwijzend naar de vier grote rivieren (Ganges, Nijl, Donau en Rio de la Plata)

 • Fontana di Trevi

  Gelegen op het Piazza di Trevi is dit de grootste en bekendste fontein van Rome en misschien zelfs van de wereld. Getekend door Bernini in opdracht van Paus Clemens XII. Pas 50 jaar later werd deze prachtige fontein gebouwd door architect Salvi.

 • Vaticaanstad

  De hoofdzetel van de Rooms-katholieke kerk is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld. Wandel over het Sint-Pietersplein en breng een bezoek aan de Sixtijnse Kapel, Vaticaanse Museum, Apostolisch Paleis en de schitterende tuinen.