Terug van andere bestemming

Meer opties

1ste kind
2de kind
3de kind
Andere data zijn uiteraard ook mogelijk!

Vlieg met Qatar Airways naar

Mumbai va. €471 >>
Bangkok va. €499 >>
Kaapstad va. €627 >>

 

 

Je vakantie start al van zodra je je plaats in het vliegtuig inneemt!

Ervaar zelf waarom het cabinepersoneel van Qatar Airways al zeven jaar op rij tot "Best in the Middle East" werd verkozen.

Voor jou geen gewriemel om je comfortabel in je zetel te kunnen nestelen. De extra ruime plaatsen zorgen ervoor dat je voldoende ruimte krijgt om te eten, te slapen of gewoon wat uit te rusten. Elke zitplaats is zelfs voorzien met een uitrustingspakketje (lipbalsem, oogmasker, sokken en oordopjes).

Een uitgebreid in-flight entertainment systeem zorgt ervoor dat de saaie vluchturen aangenaam worden ingevuld. En natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten...

Wedden dat je in alle comfort en uitgerust aankomt op je favoriete bestemming.


 

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 14 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.