BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

The City

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 631  Vertrekdatum 30-11--0001 - 30-11--0001

The City
 
San Francisco is een adembenemende stad boordevol afwisseling. Het is de bakermat van de hippiecultuur. Toch merkt u daarvan niet veel meer: hier en daar een lost hippie, en natuurlijk ook Haight-Ashburry, de ‘hippiestraat’. Verveling is in San Francisco uitgesloten. Zelfs na een citytrip van twee weken bent u nog niet uitgekeken op al die cultuur, architectuur en natuur. De locals zeggen trots The City. Want voor hen is er geen vergelijkbare stad. Eenmaal hier, begrijpt u waarom. Nog een tip over het klimaat: San Francisco ligt in Californië, maar vergis u niet in de zomers. Mark Twains quote is onvergetelijk: The coldest winter I ever saw was the summer I spent in San Francisco.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar San Francisco. Op zoek naar een hotel of huurwagen in San Francisco? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

AANRADERS DIE JE ZEKER MOET GEZIEN HEBBEN!

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Alamo Square

  Typische huizen in Victoriaanse stijl, gelijkend op deze van eind 19de eeuw. De "Six Sisters" de bijnaam voor deze prachtige huizen met achterliggend de skyline van San Francisco staan gekend voor enkele prachtige foto's!

 • Alcatraz

  Gelegen op een eiland in het midden van de San Francisco Bay, werd deze zwaar beveiligde gevangenis in 1963 na 29 jaar dienst gesloten. De beroemste gevangene was de topgangster Al Capone. Sinds 1973 is het eiland geopend voor publiek en is het één van de belangrijkste toeristische attracties van de stad.

 • Cable Car

  Het systeem waarbij een houten tramwagen op rails wordt voortgetrokken door een kabel in de straat is s'werelds laatste permanent operationeel handbediend kabelbaan systeem.

 • California Palace of the Legion of Honor

  Het mooie museum voor beeldende kunsten is gelegen in het Lincoln Park met uitzicht op de Golden Gate Bride. Voor de bouw ervan liet men zich inspiren op het Palais de la Legion d'Honneur in Parijs.

 • Chinatown

  Na New York is dit de grootste Chinatown wijk van de Verenigde Staten. De toegangspoort markeert duidelijk het begin van deze wijk waarbij zelfs de straatverlichting van Chinese makelij is.

 • Coit Tower

  De 64 meter hoge toren, gelegen op Telegraph Hill werd vernoemd naar de rijke Lillie Hitchcock Coit die na haar dood 100 000 dollar naliet aan de stad voor verfraaiingswerken, maar deze besloot er om een uitkijktoren mee te bouwen.

 • Golden Gate Bridge

  De indrukwekkende brug is een technisch meesterwerk dat men alleen kan omschrijven in superlatieve termen. De 2 737 meter lange hangbrug verbindt het schiereiland San Francisco met Marin County.

 • Lombard Street

  Gelegen naast Russian Hill, met een algemene stijgingsgraad van 27 procent staat deze straat gekend als de bochtigste ter wereld.

 • Fisherman's Wharf

  De eerste Italiaanse vissers vestigden zich hier aan het einde van de 19de eeuw. Vandaag is Fisherman's Wharf een belangrijke toeristische attractie met vele lekkere visrestaurants en trendy bars en breng er een bezoek aan de vaste bewoners van Pier 39, de zeeleeuwen.

 • Union Square

  Het centrale plein in het centrum van de stad,omgeven door vele bekende winkels, hotels en theaters, is het derde grootste shopping gebied van de Verenigde Staten. Centraal, het standbeeld van Victoria, de godin van de overwinning.