BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
 • DEZE GOEDKOPE VLIEGTICKETS WERDEN DE LAATSTE 4 UUR GEBOEKT!
 • VERTREK VANUIT
  Brussel
  HEEN: 14/05/2016
  TERUG: 16/05/2016
  € 99,52
 • VERTREK VANUIT
  Brussel
  HEEN: 26/12/2015
  TERUG: 31/12/2015
  € 109,12
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

VLIEGTICKETS BARCELONA

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 52  Vertrekdatum 15-07-2015 - 31-03-2016

Bruisend, trendy, hip kortom een stad waar er van alles gebeurt. Dit zijn slechts enkele kenmerken die aan Barcelona worden gelinkt. De sfeer is er hartverwarmend Catalaans. Cultuur opsnuiven en de prachtige, bizarre architectuur van de wereldbefaamde architect Gaudi in je opnemen. Je komt ogen te kort om de schitterende winkels te bewonderen en vergaapt je er aan top design van het hoogste niveau. 's Middags vertoeven in het betoverende Park Guëll, 's avonds flaneren op de Ramblas en 's nachts ondergedompeld worden in het bruisende nachtleven. Zo ziet jouw verblijf in deze wereldstad er uit!

 

Goedkope vluchten naar Barcelona

 

Vluchten naar Barcelona worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Barcelona. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

 

Vliegtickets Barcelona

 

Barcelona is groene stad. Enkele prachtige parken voorzien de stad van zijn broodnodige natuur. Breng een bezoek aan Jardi Botanic waar duizenden verschillende planten en bomen aangeplant zijn. Ook het Park Guell is puur genieten. Het werd ontworpen door Gaudi en maakt deel uit van het Unesco werelderfgoed. Vanuit het stadscentrum neem je de blauwe tram of bus naar de top van de Tibidabo Berg. Van Hieruit krijg je een prachtig uitzicht over de hele binnenstad. Wie van kunst houdt, komt in Barcelona ook zeker aan zijn trekken. Onder andere het Picasso Museum is gevuld met prachtige werken uit de jeugdperiode van Picasso.

 

Tips and tricks voor een citytrip naar Barcelona

 

 • Taal: Spaans en Catalaans
 • Tijdsverschil: Tussen Barcelona en Brussel is er geen tijdsverschil.
 •  Beste Reistijd:  Barcelona kent een frisse winter, pas in april wordt het lekker weer en kruipen de temperaturen naar de 20 °C. Tot en met oktober kun je Barcelona dan ook prima bezoeken. De echte zomermaanden kunnen zéér heet zijn.
 • Munteenheid: Euro
  Barcelona is in vergelijking met België niet zo duur. Eten en drinken zijn in elk geval goedkoper dan in België, zeker als men de typische toeristenvallen probeert te vermijden. Geldautomaten zijn er in overvloed en kredietkaarten worden bijna overal aangenomen.
 • Fooi: Het achterlaten van fooien is in Barcelona niet verplicht, maar wel gebruikelijk. De gemiddelde tip is ongeveer 5 tot 10 procent van het totaalbedrag.
 • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen. Uw Belgische identiteitskaart is voldoende om te reizen of te verblijven binnen de Europese Unie, maar indien u buiten de Europese Unie reist heeft u een paspoort nodig.
 • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij je aan contact op te nemen met jouw huisarts.

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Camp Nou

  Deze voetbaltempel met plaats voor 98 000 toeschouwers behoort tot één van de meest indrukwekkende stadiums ter wereld en is de thuishaven van het glorierijke FC Barcelona.

 • Casa Mila

  Één van de meest extravagante gebouwen van de stad. Dit appartementsgebouw werd ontworpen door Antoni Gaudi als een allusie op de compositieregels van de barok architectuur. Breng er een bezoek aan het unieke dakterras met schouwen en luchtkokers in de meest bizarre en antropomorfe sculpturen.

 • La Sagrada Familia

  De eerste steen werd gelegd in 1882 en tot vandaag is men nog steeds bezig met de bouw van dit meesterlijk bouwwerk ontworpen door Antoni Gaudi. Hoelang de bouw nog gaat duren is een raadsel, aangezien deze afhankelijk is van giften van de bezoekers.

 • Parque Güell

  De adelijke Eusebi Güell gaf in 1900 de opdracht aan Antoni Gaudi voor de aanleg van een tuindorp of woonwijk maar dit kende geen succes. Hierna kwam Gaudi op het idee om het park vorm te geven met een architectuur geïnspireerd door de natuur. Breng een bezoek aan dit prachtige park en geniet er van een adembenemend panoramisch zicht over de stad.

 • Plaza d'Espagne

  Dit ovaalvormige plein werd in 1929 ontworpen door Anibal Gonzalez naar aanleiding van de Ibero- Amerikaanse expositie van 1929 waar Spanje symbolisch vrede sloot met haar vroegere kolonies op het Amerikaanse continent.