BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Goedkope vliegtickets Madrid

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 79  Vertrekdatum 15-07-2015 - 31-03-2016

Hou je er van te genieten van kunst en cultuur op een sfeervolle plek? Dan moet je zeker Madrid aan jouw lijstje toevoegen. In deze stad verveel je je nooit. Na een bezoek aan kerken, pleinen, kloosters, paleizen kom je tot rust in één van de vele restaurants, discotheken, gezellige cafés. Je merkt het, deze stad biedt voor elk wat wils!

 

Goedkope vluchten naar Madrid

 

 

Vluchten naar Madrid worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Madrid. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

 

 

Wat inspiratie voor een citytrip naar Madrid

 

 

Breng zeker een bezoek  aan de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie en aan de Almudena-kathedraal. Het Plaza de Cibeles en het wereldberoemde Museo del Prado zijn eveneens een bezoekje waard.

 

Wil je ’s nachts de beentjes strekken? Duik dan het nachtleven in in Calle Huertas en de Plaza de Santa Ana.

 

Tips and tricks voor een goedkoop vliegticket naar Madrid

 

 

 • Tijdsverschil: er is geen tijdverschil met België
 • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 30°C. Vanaf april is het er gemiddeld 20°C
 • Munteenheid: Euro
 • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen.
 • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij  aan contact op te nemen met de huisarts.

 

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

  Dit museum bevindt zich in het voormalige Hospital de San Carlos en werd in 1992 geopend door de Spaanse Koninging Sofia. Je kan er genieten van een prachtige collectie Spaanse kunst met als bekendste werk Guernica van Pablo Picasso.

 • Palacio Real

  Gebouwd in de 18de eeuw in opdracht van Filip V is het administratief paleis van de koning van Spanje het grootste koninklijke paleis van Europa. Als bezoeker heb je toegang tot het indrukwekkende Salon de Gasparini, centraal een kristallen kroonluchter van meer dan 2 ton.

 • Plaza Mayor

  Het belangrijkste plein van Madrid kende doorheen de jaren een rijke geschiedenis. In zijn huidige vorm werd het plein gerealiseerd in 1854 met centraal het standbeeld van Felipe III. Vandaag is het voor veel Madrilenen een belangrijke ontmoetingsplaats. Genieten doe je op één van de vele terrasjes.

 • Prado Museum

  Met een totale collectie van ongeveer 7 600 schilderijen, 1 200 beelden en meer dan 8 000 tekeningen daterende uit de periode tussen de 12de en 19de eeuw behoort dit museum tot één van de belangrijkste ter wereld!

 • Santiago de Bernabeu

  Het stadium werd gebouwd in 1954 en vernoemd naar de toenmalige voorzitter van Real Madrid. Vandaag heeft dit stadium plaats voor 80 000 bezoekers.