BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
 • DEZE GOEDKOPE VLIEGTICKETS WERDEN DE LAATSTE 4 UUR GEBOEKT!
 • VERTREK VANUIT
  Brussel
  HEEN: 29/01/2016
  TERUG: 12/02/2016
  € 507,43
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Goedkope vliegtickets Bangkok

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 507  Vertrekdatum 16-08-2015 - 25-03-2016

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, is met zijn 10 miljoen inwoners een gezellig drukke metropool. De stad is een prachtige mix van de eeuwenoude thaise cultuur gecombineerd met moderne shoppingmogelijkheden. Door de Thai wordt de stad vaak Krung Thep genoemd, wat de stad der engelen betekent. Op de fiets ontdek je de doolhof van steegjes in de stad, maar ook de rustige paden langs groene kanaaltjes die je het pittoreske bangkok tonen van 30 jaar geleden. Zo ervaar je het werkelijke leven in Bangkok, zoals enkel de locals het beleven. Na wat streetfood en een tocht langs de eeuwenoude tempels en markten steek je de rivier over en kom je tot adem in het immergroene Prapadeang Park, bekend als de longen van de stad.

 

Goedkope vluchten naar Bankok

 

 

Vluchten naar Bangkok worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Bangkok. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

 

 

Wat inspiratie voor een goedkope vlucht naar Bangkok

 

 

Bangkok heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen zijn de prachtige boeddhistische tempels . Aanraders zijn de Wat Phra Kaew, Wat Pho, Wat Arum, Wat Saket, Wat Pathum Wanaram en Wat Traimit. Naast deze wondermooie tempels kan je ook de gezellige drukte opzoeken tijdens de Chatuchak weekend market. Dit is één van de grootste markten ter wereld met maar liefst 15.000 marktkraampjes! Als je van winkelen en afdingen houdt is de weekend markt een must-see. De markt is populair bij zowel toeristen als de Thai zelf. In het weekend trekt de markt maar lieft 200.000 bezoekers per dag (zaterdag en zondag!

 

 

Tips and tricks voor een vliegticket naar Bangkok

 

 

 • Tijdsverschil: In Thailand is het gedurende de zomertijd 5 uur later dan in België. Tijdens de wintertijd is dit verschil 6 uur.
 •  Beste Reistijd: De beste reistijd voor Thailand is het droge seizoen, dat van november tot en met februari loopt. De temperaturen zijn aangenaam en ook de luchtvochtigheid is lager.
 • Munteenheid: Thaise baht In Thailand zijn veel geldautomaten te vinden, zeker in de steden en gebieden waar veel toeristen komen. Het is dus makkelijk om aan geld te komen. Tevens worden creditcards geaccepteerd in veel winkels en hotels. Je kan steeds geld afhalen maar opgelet, je betaalt steeds een toeslag per verrichting. Je vraag dit dus best na bij uw bank voor vertrek. Ook dien je steeds jouw krediet en bankkaart te activeren voor jouw buitenlandse reis.
 • Fooi: Omdat het salaris in Thailand betrekkelijk laag ligt, zijn fooien altijd welkom. In de betere restaurants is het gebruikelijk om een fooi van 5-10 procent van de prijs te geven.
 • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen. Belgen moeten bij aankomst in Thailand in het bezit zijn van een geldig paspoort, dat na vertrek nog tenminste zes maanden geldig moet zijn. Bij een verblijf van maximaal 30 dagen hoeven Belgische vakantiegangers geen visum aan te vragen. Wie langer wil blijven, moet dat wel. Dat kunt u doen bij de Thaise Consulaten in Antwerpen of Luik of bij de consulaire afdeling van de Thaise ambassade in Brussel.
 • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij je aan contact op te nemen met jouw huisarts.

 

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Ayutthaya

  De oude hoofdstad van het koninkrijk Ayutthaya werd gesticht in 1350 door de Siamese koning U Thon. Vandaag kan je deze stad en zijn ruïnes bezoeken in dit historische park.

 • Koninklijk Paleis van Bangkok

  Gelegen op het eiland Rattanakosin aan de westelijke oever van de Chao Phraya rivier. Het gebouw deed dienst als koninklijke residentie van het het einde van de 18de eeuw tot het midden van de 20st eeuw.

 • Wat Arun

  Een boeddhistisch tempelcomplex vernoemd naar de god van de dageraad, Aruna. Centraal een grote pagode van 79 meter, omgeven door 4 kleinere pagodes.

 • Wat Pho

  De tempel, gekend als "tempel van de liggende boeddha" is de grootste en oudste boeddhistische tempel van de stad. De traditionele Thaise massage zou hier zijn ontstaan.

 • Wat Phra Kaew

  Of te wel Tempel van de Smaragdgroene Boeddha. Gelegen op het domein van het koninklijk paleis, is deze tempel de belangrijkste van het land.

 • Wat Suthat

  Een koninklijke tempel van de zes eerste graads in tempels in heel Thailand. Gebouwd in 1807 door Koning Rama I, maar pas afgewerkt in 1847 door Koning Rama III.