Goedkope vluchten naar Abidjan

In Abidjan word je ondergedompeld in de vibrante sfeer van een voormalige Afrikaanse hoofdstad. Abidjan is bovenal een havenstad met een Frans koloniaal verleden. In Treichville, het traditionele stadshart, zwier je van bar naar restaurant en club. Op de centrale markt kijk je de ogen uit naar de vele exotische producten. De mensen zijn over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam, wat een bezoek aan Treichville erg plezierig maakt.

Goedkope tickets naar Abidjan

Bezoek ook zeker de indrukwekkende musea van Abidjan. Het Nationaal Historisch Museum en het Ifon Museum zijn het meest indrukwekkend.

Vliegen naar Abidjan                                                                                   

Wil je voordelig vliegen naar Abidjan? Goedkope vliegtickets naar Abidjan vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Abidjan op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Abidjan. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Abidjan, stel dan vandaag nog je prijsalarm in voor Abidjan.

Goedkope vlucht naar Abidjan...en dan?

Het ‘Plateau’ is het moderne stadsdeel van Abidjan. Het is vooral een zakencentrum, maar de architectuur is vaak bijzonder. Ook vind je er enkele landmarks zoals de St. Paul’s Cathedral. De Franse invloeden zijn hier nog steeds erg sterk. Het plateau is Afrika met een beetje Europa vermengd. Het uitzicht over de rest van Abidjan is prachtig.

Abidjan ligt in de Ebrie Lagune, verspreid over meerdere eilanden. De lagune biedt mogelijkheden voor bezoekende natuurliefhebbers. Een excursie met gids is zo geboekt en erg de moeite waard.

Weer

moderate rain
Min. 26°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
overcast clouds
Min. 28°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 29°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
light rain
Min. 24°
Max. 29°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
moderate rain
Min. 27°
Max. 31°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.