Goedkope vluchten naar Adana

De ruim 3000 jaar oude Turkse stad Adana is een fantastische bestemming. Het historische centrum is indrukwekkend. Je kunt er genieten van historische gebouwen, cultuur en talloze winkeltjes. De heerlijke stranden aan de warme Middellandse Zee zijn de perfecte plek om heerlijk te ontspannen en te zwemmen.

Vliegen naar Adana met goedkope tickets

De befaamde Romeinse brug is het bekendste symbool van Adana. Ook de grote moskee trekt jaarlijks talloze bezoekers. Adana werd groot in de 16e eeuw. De Seldjoekse architectuur van die tijd geeft de stad een bijzonder aanzien. Lekker winkelen op de Kazancilar bazaar, genieten van de grote tuinen rond het archaeologisch museum of smullen van talloze lekkernijen. De keuken van Adana is alom bekend als een van de beste van het mediterrane gebied. Probeer het uit bij de vele betaalbare restaurantjes.

Vliegen naar Adana                                                                            

Wil je voordelig vliegen naar Adana? Goedkope vliegtickets naar Adana vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Adana op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Adana.

Betaalbare tickets voor Adana

Adana heeft een cultureel rijke omgeving. Nabij ligt het beroemde Armeense Yilanlikale kasteel. Dit ‘slangenkasteel’ domineert met zijn imposante uiterlijk al achthonderd jaar de wijde omgeving. Nog dichter bij Adana vind je het dorpje Sirkeli, waar indrukwekkende Hittitische overblijfselen te zien zijn. De ideale locatie voor een ontspannen dagje uit is het enorme stuwmeer bij de Seyhandam. Hier kun je heerlijk zwemmen en picknicken en genieten van de mooie omgeving. Vanaf Adana is het een kleine vijftig kilometer naar de kust. Daar tref je prachtige stranden.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 21°
Max. 36°
sky is clear
Min. 20°
Max. 32°
light rain
Min. 21°
Max. 32°
light rain
Min. 21°
Max. 32°
light rain
Min. 21°
Max. 32°
light rain
Min. 20°
Max. 31°
light rain
Min. 22°
Max. 31°
moderate rain
Min. 20°
Max. 29°
moderate rain
Min. 19°
Max. 27°
light rain
Min. 18°
Max. 27°
sky is clear
Min. 19°
Max. 29°
light rain
Min. 20°
Max. 30°
sky is clear
Min. 19°
Max. 31°
sky is clear
Min. 19°
Max. 31°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.