Goedkope vluchten naar Amman

Amman, de hoofdstad van Jordanië, ligt in het hart van het Midden-Oosten, dicht bij de Westelijke Jordaanoever en de Dode Zee. In de Romeinse periode heette de stad Philadelphia – het was een van de tien Grieks-Romeinse steden uit de Dekapolis, de tiensteden-bond. U kijkt er uw ogen uit naar alle historische bezienswaardigheden. Daarnaast geniet u in Amman van luxueuze sterrenhotels, authentieke soeks (markten), en befaamde restaurants met binnen- en buitenlandse gerechten.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Amman. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Amman? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 

Weer

sky is clear
Min. 20°
Max. 32°
overcast clouds
Min. 22°
Max. 34°
overcast clouds
Min. 19°
Max. 28°
few clouds
Min. 14°
Max. 24°
broken clouds
Min. 13°
Max. 25°
scattered clouds
Min. 15°
Max. 27°
overcast clouds
Min. 16°
Max. 31°
sky is clear
Min. 18°
Max. 28°
sky is clear
Min. 16°
Max. 29°
sky is clear
Min. 17°
Max. 28°
broken clouds
Min. 16°
Max. 30°
sky is clear
Min. 19°
Max. 32°
overcast clouds
Min. 17°
Max. 29°
sky is clear
Min. 11°
Max. 22°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.