Goedkope vluchten naar Antalya

Antalya is de toeristische hoofdstad van Turkije. Grote groepen toeristen komen vooral voor het aangename klimaat en het heerlijke strandleven. Zonde, want Antalya heeft zo veel meer te bieden. Voor cultuurliefhebbers zijn er historische gebouwen, opgravingen, musea en kastelen. Voor natuurliefhebbers ligt een prachtig achterland met het Taurusgebergte te wachten. En wie wil shoppen komt in een winkelwalhalla terecht.

Goedkope tickets naar Antalya

Het oude deel van de stad heet Antalya Kaleici. Hier vind je de oude Romeinse haven die je absoluut moet bezoeken. Binnen de stadsmuren is het een wirwar van nauwe, gezellige straatjes. Vergeet niet de indrukwekkende poort van Hadrianus te bekijken.

Vliegen naar Antalya

Wil je voordelig vliegen naar Antalya? Boek dan je tickets vlug en voordelig via Airstop.be. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Antalya, stel dan vandaag nog je prijsalarm in voor Antalya.

Goedkope vlucht naar Antalya...en dan?

De stad Antalya is prachtig, maar vergeet de eveneens schitterende omgeving niet te bezoeken. Vanuit Antalya ben je in een oogwenk in Termessos, een indrukwekkend restant van een antieke stad hoog in de bergen. De verdedigingswerken van de stad waren zo fenomenaal dat zelfs Alexander de Grote haar niet kon veroveren. Termessos ligt in het beschermde natuurpark Gulluk Dagi. Wie wilde beren en andere dieren wil spotten, moet het Beydaglari Shore nationaal park bezoeken.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 24°
Max. 29°
sky is clear
Min. 23°
Max. 29°
sky is clear
Min. 22°
Max. 29°
sky is clear
Min. 23°
Max. 29°
moderate rain
Min. 20°
Max. 28°
moderate rain
Min. 20°
Max. 27°
moderate rain
Min. 19°
Max. 26°
moderate rain
Min. 18°
Max. 24°
light rain
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 20°
Max. 31°
sky is clear
Min. 20°
Max. 31°
sky is clear
Min. 20°
Max. 32°
sky is clear
Min. 20°
Max. 32°
sky is clear
Min. 20°
Max. 32°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.