Goedkope vluchten naar Antananarivo

Antananarivo ligt schilderachtig op de twaalf heuvels van Imeriam, tegen de achtergrond van een rotsachtige bergrug. De hoofdstad van het grote eiland Madagaskar is een kleurrijke, gezellige en bruisende miljoenenstad, een vakantiebestemming met voor ieder wat wils. Veel groene parken, nog meer terrassen en markten, musea, paleizen en schitterende architectuur maken Antananarivo tot een plek die je nooit meer wilt verlaten.

Boek betaalbare tickets naar de hoofdstad van Madagaskar

Antananarivo wordt van oudsher beschermd door twee grote vestingen en oude stadsmuren. Het historische centrum staat vol met paleizen, kerken, en ambassades. De vele smalle en steile steegjes en trappen maken een stadswandeling tot een uitdaging die de moeite meer dan waard is. Midden in de stad ligt het grote meer Lac Anosy, de ideale plek voor verkoeling en ontspanning.

Uitstapje naar Antananarivo? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Antananarivo. Voor je het weet sta je al op het vliegveld en ben je onderweg naar een van de vele schitterende verblijfplaatsen midden in de stad.

Goedkope tickets naar Antananarivo geboekt...maar dan?

Antananarivo staat bekend om zijn vele markten. De markt op Independence Avenue is zelfs een van de grootste ter wereld. Op deze en de vele andere markten is werkelijk alles te koop: van kleding tot inheemse producten, van specerijen tot bloemen en levende have. Bezoek zeker ook de bloemenmarkt en de winkelstraat Analekili.

Een opmerkelijke bezienswaardigheid zijn de verbrande restanten van de Rova, het oude paleis van de koningin dat op een heuvel met mooi uitzicht ligt. Ook het Hira Blussen theater is een bezoek waard. Hier ‘strijden’ de beste kunstenaars om de mooiste uitvoeringen te geven op het gebied van muziek, dans en theater.  

Weer

overcast clouds
Min. 13°
Max. 18°
broken clouds
Min. 13°
Max. 22°
broken clouds
Min. 15°
Max. 23°
overcast clouds
Min. 12°
Max. 23°
light rain
Min. 13°
Max. 24°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 22°
light rain
Min. 15°
Max. 23°
broken clouds
Min. 15°
Max. 24°
broken clouds
Min. 15°
Max. 23°
light rain
Min. 16°
Max. 23°
light rain
Min. 15°
Max. 23°
few clouds
Min. 14°
Max. 23°
sky is clear
Min. 14°
Max. 24°
overcast clouds
Min. 16°
Max. 24°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.