Goedkope vluchten naar Aqaba

Droomt u van een paradijselijke, sportieve én avontuurlijke vakantie, overgoten met een goede scheut cultuur? Dan is Aqaba úw stad. Deze prachtige Jordaanse badplaats heeft álles om het naar uw zin te maken: een aangenaam woestijnklimaat met vele uren zon, de prachtige koraalriffen van de Rode Zee met ongelooflijk veelkleurige vissen, schildpadden en hoornkoraal (het paradijs voor duikliefhebbers), de fantastische landschappen van de omringende woestijn (klaar voor een ontmoeting met bedoeïen?), een bezoek aan een ongerepte oase, …

Stuk voor stuk bezorgen deze unieke ervaringen u een onvergetelijke herinnering.


Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Aqaba. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Aqaba? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 

Weer

sky is clear
Min. 16°
Max. 29°
sky is clear
Min. 20°
Max. 32°
sky is clear
Min. 22°
Max. 34°
sky is clear
Min. 23°
Max. 35°
sky is clear
Min. 26°
Max. 35°
overcast clouds
Min. 27°
Max. 37°
overcast clouds
Min. 27°
Max. 34°
light rain
Min. 22°
Max. 33°
scattered clouds
Min. 19°
Max. 30°
sky is clear
Min. 17°
Max. 30°
overcast clouds
Min. 18°
Max. 30°
overcast clouds
Min. 22°
Max. 33°
overcast clouds
Min. 25°
Max. 31°
few clouds
Min. 24°
Max. 33°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.