Goedkope vluchten naar Arequipa

De mooie stad Arequipa ligt aan de voet van de uitgedoofde vulkaan Misti. Arequipa heeft de toepasselijke bijnaam ‘de witte stad’, vanwege de grote hoeveelheid stralend witte huizen van wit lavasteen. Het centrum heeft een pittoreske uitstraling en is één groot museum. Op de achtergrond is altijd wel een met sneeuw bedekte vulkaan zichtbaar. Het kleine Arequipa is levendig en heeft een vriendelijke bevolking. Het centrale Plaza de Armas is een sfeervolle plek om wat te eten of drinken. De eetcultuur is fantastisch.

Boek betaalbare tickets naar Arequipa

Arequipa ligt in een haast surrealistisch landschap dat wordt gedomineerd door drie grote vulkanen: El Misti, El Chachani en El Picchu Picchu. De stad is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar het Titicacameer, het hoogste meer ter wereld, en de prachtige Colca vallei.

Uitstapje naar Arequipa? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Arequipa. Voor je het weet sta je al op het vliegveld. Droom je van een heerlijk uitstapje naar deze plek? Boek dan snel en betaalbaar je tickets via Airstop.be.

Goedkope tickets naar Arequipa – wat kun je er doen?

Arequipa heeft een klein centrum dat vol staat met bezienswaardigheden. Het unieke Santa Catalinaklooster werd al in 1580 gesticht. Het is een soort stad binnen de stad: in het klooster is het een wirwar van straatjes en pleintjes. Vlakbij het klooster vind je het Museo Santuarios Andines, het museum van de beroemde mummie het ijsmeisje Juanita. De kathedraal van Arequipa, op het bruisende Plaza de Armas, is niet te missen. Het is een schitterend gebouw.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

broken clouds
Min. 17°
Max. 23°
few clouds
Min. 15°
Max. 23°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 21°
sky is clear
Min. 15°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
few clouds
Min. 14°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
few clouds
Min. 14°
Max. 22°
sky is clear
Min. 15°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
overcast clouds
Min. 14°
Max. 20°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.