Goedkope vluchten naar Astana

Verloren in een eindeloos steppengebied ontdekt u Astana. De naam – de klemtoon ligt op de laatste lettergreep – betekent in het Kazachs heel eenvoudig … hoofdstad. Toch werd het dat pas in 1997. Een gebeurtenis die de bouwlust van de president aanwakkerde. Want die lijkt van Astana niet alleen het centrum van Kazachstan te willen maken, maar van héél Centraal-Azië. Sinds de verhuizing startte hij in de nieuwe hoofdstad gigantische bouwprojecten met de inkomsten uit aardolie. De overheersende bouwstijl? Een etno-postmodernisme dat aan Albert Speer doet denken.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Astana. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Astana? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

sky is clear
Min. -1°
Max. 14°
sky is clear
Min. 3°
Max. 15°
sky is clear
Min. 6°
Max. 17°
broken clouds
Min. 5°
Max. 13°
light rain
Min. 4°
Max. 11°
overcast clouds
Min. -3°
Max. 5°
sky is clear
Min. -5°
Max. 2°
scattered clouds
Min. -3°
Max. 2°
sky is clear
Min. -2°
Max. 8°
few clouds
Min. 2°
Max. 12°
few clouds
Min. 4°
Max. 13°
broken clouds
Min. 5°
Max. 15°
broken clouds
Min. 8°
Max. 19°
sky is clear
Min. 8°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.