Goedkope vluchten naar Asuncion

Asuncion is de hoofdstad van Paraguay. Er zijn enkele interessante museums te vinden. Waaronder het Museo del Barro, waar een grote collectie inheemse werken worden tentoongesteld. Het Museo de las Memorias focust op het schenden van de mensenrechten ten tijde van het dictatorschap in Paraguay. Een luchtiger museum is het Museo del Futbol Sudamerico dat helemaal is gewijd aan koning voetbal! Je kan het museum herkennen aan de gigantische voetbal aan de buitenzijde van het museum. Een bezoek aan de kleurrijke groentenmarkt, Abasto Market, mag niet ontbreken. Ook omdat Asuncion voor de rest niet echt een shopping paradijs is.

Wil je voordelig vliegen naar Asuncion? Goedkope vliegtickets naar Asuncion vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Asuncion op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Asuncion. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Asuncion, stel dan vandaag nog je prijsalarm in voor Asuncion.

Weer

moderate rain
Min. 23°
Max. 33°
moderate rain
Min. 22°
Max. 30°
light rain
Min. 23°
Max. 29°
light rain
Min. 25°
Max. 31°
light rain
Min. 27°
Max. 33°
heavy intensity rain
Min. 24°
Max. 28°
light rain
Min. 25°
Max. 31°
light rain
Min. 27°
Max. 34°
light rain
Min. 29°
Max. 36°
light rain
Min. 24°
Max. 33°
light rain
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
light rain
Min. 23°
Max. 29°
light rain
Min. 26°
Max. 33°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.