Goedkope vluchten naar Baltimore

Baltimore is de grootste stad in de Amerikaanse staat Maryland aan de Amerikaanse oostkust met ruim 650.000 inwoners (en een agglomeratie van ruim 2 miljoen inwoners). De stad is gelegen aan de rivier de Patapsco aan Chesapeake Bay. Baltimore is een van de belangrijkste havensteden van de Verenigde Staten en mede daardoor ook een belangrijke industriestad.

Goedkope Vliegtickets Amerika
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Baltimore. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Baltimore? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Baltimore bezienswaardigheden
 
Maryland heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de mooie stad Baltimore. Bezienswaardigheden in Baltimore  zijn Washington Monument & Museum, Patterson Park, Fort McHenry National Monument, Edgar Allan Poe Grave, Fells Point, Maryland Historical Society, Shot Tower, Historic Ships in Baltimore, Edgar Allan Poe House and Museum en Babe Ruth Birthplace Museum. 
 
Naast bovenstaande Baltimore bezienswaardigheden loont het zeker de moeite om Chesapeake Bay te bezoeken. Chesapeake Bay is de grootste riviermonding van de USA en ligt in een 300km grote baai. De oppervlakte van het stroomgebied beslaat maar liefst 6 staten aangezien er meer dan 150 rivieren in uitmonden.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 21°
Max. 21°
light rain
Min. 21°
Max. 26°
moderate rain
Min. 23°
Max. 28°
light rain
Min. 20°
Max. 27°
light rain
Min. 18°
Max. 24°
sky is clear
Min. 18°
Max. 27°
sky is clear
Min. 19°
Max. 29°
sky is clear
Min. 20°
Max. 30°
light rain
Min. 24°
Max. 32°
light rain
Min. 25°
Max. 33°
light rain
Min. 24°
Max. 31°
light rain
Min. 23°
Max. 30°
light rain
Min. 23°
Max. 31°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.