Goedkope vluchten naar Bangalore

Bengaluru (dat we vaak kennen onder de naam Bangalore) wordt de ‘garden city’ (de stad van de tuinen) genoemd. De vele schitterende parken en tuinen geven de stad een frisse en ruimtelijke sfeer, ondanks de enorme afmetingen. Bengaluru is een snel groeiend economisch en cultureel centrum. Er zijn tal van historische en religieuze maar ook moderne en culturele bezienswaardigheden. Geniet in Bengaluru van oude paleizen, moderne shoppingcenters en prachtig natuurschoon midden in de stad.

De goedkoopste vliegtickets naar Bengaluru

De tuinen van Bengaluru zijn het symbool van de stad. In het centrum ligt Cubbon Park, een bijzondere, rustige plek midden in de enorme metropool. In Lal Bagh, een botanische tuin uit 1760, vergapen talrijke bezoekers de duizenden soorten bloemen en planten. In de tuin ligt de beroemde Lal Bagh Rock, een drie miljoen jaar oude steen. Indrukwekkende architectuur vind je ook in Bengaluru. Fort Haider Ali uit de 16e eeuw was een belangrijk verdedigingswerk. Hoewel deels verwoest is de schitterende bouw nog goed te zien.

Vliegen naar Bengaluru

Vlieg je met Airstop.be naar Bengaluru dan weet je zeker dat je een goedkoop ticket hebt. Airstop biedt namelijk het gehele jaar betaalbare vluchten aan. Boek via onze website meteen je reis. Je kunt er gemakkelijk prijzen en vluchten vergelijken en je keuze maken.

Bezienswaardigheden en natuurschoon rond Bengaluru

Shopping en cultuur gaan in Bengaluru hand in hand. Verschillende musea en galeries zijn erg de moeite waard. Het HAL Aerospace Museum toont de luchtvaartgeschiedenis van India, en het Visvesvaraya Museum toont prachtige technologische designs. In de MITHILASmita galerie en de Venkatappa galerie zie je prachtige kunst. Langs en rond Brigade Road ligt het drukke winkelgebied van Bengaluru waar je winkels in alle soorten en maten treft. Mantri Square is zelfs het grootste winkelcentrum van heel Zuid-Azië.

Weer

broken clouds
Min. 21°
Max. 26°
light rain
Min. 21°
Max. 26°
scattered clouds
Min. 19°
Max. 27°
light rain
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
moderate rain
Min. 21°
Max. 27°
light rain
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
moderate rain
Min. 20°
Max. 26°
light rain
Min. 19°
Max. 29°
light rain
Min. 20°
Max. 29°
light rain
Min. 19°
Max. 29°
moderate rain
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 20°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.