Goedkope vluchten naar Bangkok

Te warm in het droge seizoen, overstromingen in de regentijd. Voeg daarbij nog de absolute verkeerschaos en zware luchtvervuiling, en u beseft dat Bangkok geen gemakkelijke stad is. You hate it or you love it. Sinds de jaren zeventig groeit de metropool ook flink in de hoogte....

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, is met zijn 10 miljoen inwoners een gezellig drukke metropool. De stad is een prachtige mix van de eeuwenoude thaise cultuur gecombineerd met moderne shoppingmogelijkheden. Door de Thai wordt de stad vaak Krung Thep genoemd, wat de stad der engelen betekent. Op de fiets ontdek je de doolhof van steegjes in de stad, maar ook de rustige paden langs groene kanaaltjes die je het pittoreske bangkok tonen van 30 jaar geleden. Zo ervaar je het werkelijke leven in Bangkok, zoals enkel de locals het beleven. Na wat streetfood en een tocht langs de eeuwenoude tempels en markten steek je de rivier over en kom je tot adem in het immergroene Prapadeang Park, bekend als de longen van de stad.

Goedkope vluchten naar Bankok

Vluchten naar Bangkok worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Bangkok. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een goedkope vlucht naar Bangkok

Bangkok heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen zijn de prachtige boeddhistische tempels . Aanraders zijn de Wat Phra Kaew, Wat Pho, Wat Arum, Wat Saket, Wat Pathum Wanaram en Wat Traimit. Naast deze wondermooie tempels kan je ook de gezellige drukte opzoeken tijdens de Chatuchak weekend market. Dit is één van de grootste markten ter wereld met maar liefst 15.000 marktkraampjes! Als je van winkelen en afdingen houdt is de weekend markt een must-see. De markt is populair bij zowel toeristen als de Thai zelf. In het weekend trekt de markt maar lieft 200.000 bezoekers per dag (zaterdag en zondag!

Weer

light rain
Min. 28°
Max. 34°
light rain
Min. 28°
Max. 36°
broken clouds
Min. 29°
Max. 36°
moderate rain
Min. 27°
Max. 30°
light rain
Min. 26°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 33°
moderate rain
Min. 27°
Max. 34°
light rain
Min. 28°
Max. 35°
light rain
Min. 27°
Max. 36°
light rain
Min. 28°
Max. 36°
light rain
Min. 28°
Max. 36°
moderate rain
Min. 27°
Max. 33°
moderate rain
Min. 25°
Max. 29°
heavy intensity rain
Min. 24°
Max. 27°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.