Goedkope vluchten naar Bazel

De prachtige ligging van de stad Bazel—op beide oevers van de Rijn—is een attractie op zich. Groot-Bazel, op de linkeroever, bevat het historische centrum. De grote kerk de Munster is gezichtsbepalend. Het grote markplein met prachtige Jugendstilpanden is een bezoek waard. Het is het bruisende middelpunt van het historische stadsdeel. Op iedere dag, behalve zondag, is er een voedsel- en warenmarkt. Je vindt er ook het oudste theehuisje van Bazel, de Confiserie Schiesser. Vergeet zeker niet het Barfüsserplatz te bezoeken waar de Franciscaner monniken vroeger blootsvoets (barfüss) rondliepen.

Vlieg voordelig naar het Zwitserse Bazel

Klein-Bazel op de rechteroever is nieuwer, industriëler en gericht op een jonger publiek. Dit is de plek om bars en clubs te bezoeken en tot de kleine uurtjes te stappen. Bazel is een van de belangrijkse Europese steden qua architectuur. Grote architecten hebben in Bazel hun thuisbasis en ontwierpen gebouwen voor de stad.

Betaalbaar vliegen naar Bazel

Betaalbare tickets naar Bazel boek je eenvoudig via Airstop.be. Via onze website selecteer je de tickets die het best bij jou passen en reserveer je ze meteen. Airstop.be biedt de goedkoopste tickets uit het aanbod van meer dan vijftig maatschappijen. Via onze site vind je een helder overzicht van de goedkoopste tickets naar Bazel.

Wat te doen in Bazel?

Dwaal door talrijke steegjes en bekijk middeleeuwse gebouwen in Bazel, de grote Zwitserse stad aan de Rijn. Basel ligt op het drielandenpunt tussen Zwitsersland, Duitsland en Frankrijk en combineert het beste van de drie landen. De locatie van de stad is al sinds de derde eeuw na Christus bewoond. Dat Bazel een rijk verleden kent is daarmee een understatement.

Weer

sky is clear
Min. 7°
Max. 18°
overcast clouds
Min. 8°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 6°
Max. 10°
scattered clouds
Min. 3°
Max. 10°
overcast clouds
Min. 3°
Max. 12°
scattered clouds
Min. 4°
Max. 15°
sky is clear
Min. 5°
Max. 15°
light rain
Min. 6°
Max. 13°
light rain
Min. 7°
Max. 13°
rain and snow
Min. 4°
Max. 9°
light rain
Min. 3°
Max. 6°
light rain
Min. 6°
Max. 9°
rain and snow
Min. 3°
Max. 7°
rain and snow
Min. 3°
Max. 8°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.