Goedkope vluchten naar Beijing

Beijing of Peking? De stad heeft vele namen. In 1949 herstelde de Communistische Partij de naam Beijing in eer. Ze gaf daarmee aan dat de stad, na een turbulente periode, opnieuw de Chinese hoofdstad was. Opvallend in het straatbeeld van Beijing zijn de hutongs – steegjes in het Nederlands. Ze bestaan uit siheyuans, gebouwencomplexen met woningen, werkplaatsen en winkeltjes rond een centraal plein, omgeven door een muur.

De Feng Shui-filosofie ligt aan de oorsprong van deze bouwwijze. Vroeger waren ze talrijk, maar nu verdwijnen de siheyuans en hutongs snel, samen met de traditionele gemeenschapszin van hun bewoners. In de plaats komen brede straten en anonieme appartementsblokken. Rond Hou Hai, even ten noorden van Beihai park, zijn er nog een aantal. Maar u moet snel zijn. Op de meeste muren kalkten de Chinezen het karakter Chai. En dat is Chinees voor … slopen!

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Beijing. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Beijing? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

sky is clear
Min. 8°
Max. 26°
scattered clouds
Min. 14°
Max. 29°
broken clouds
Min. 17°
Max. 28°
light rain
Min. 15°
Max. 19°
overcast clouds
Min. 13°
Max. 21°
light rain
Min. 13°
Max. 15°
scattered clouds
Min. 13°
Max. 22°
overcast clouds
Min. 14°
Max. 24°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 28°
overcast clouds
Min. 17°
Max. 28°
sky is clear
Min. 17°
Max. 24°
light rain
Min. 13°
Max. 20°
sky is clear
Min. 13°
Max. 23°
few clouds
Min. 13°
Max. 26°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.