Goedkope vluchten naar Beiroet

Beirut is een moderne, energieke metropool met een schatkamer aan verleden. De hoofdstad van Libanon kent een roerige geschiedenis maar blijft fascineren. Wie Beirut goed wil leren kennen, gaat op dagtocht met de Green Line Tour. Zo verken je de stad langs de oude scheidslijn tussen het christelijke en islamitische deel. Onderweg vergaap je je aan het drukke straatleven. Geniet van de humus, falafel of kebab. Eet stevig overdag, de Libanezen eten vaak pas na negen uur ’s avonds.

Boek betaalbare tickets naar ‘het Parijs van het oosten’

Je zou het niet denken, maar Beirut is hip en trendy: je vind er de beste clubs en winkels van het Midden-Oosten. Beirut kan qua nachtleven de concurrentie met de grote Europese steden aan. Nergens anders is zo’n groot en druk uitgaansleven. Dat is de internationale jetset ook opgevallen. De winkelstraten, hotels, clubs en restaurants variëren van kleinschalig en authentiek tot grandioos decadent.

Uitstapje naar Beirut? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Beirut. Voor je het weet sta je al op het moderne vliegveld en ben je onderweg naar een van de vele schitterende verblijfplaatsen midden in de stad.

Goedkope tickets naar Beirut – wat kun je er doen?

In Beirut hebben verschillende religies lang naast elkaar bestaan. Je vindt er de indrukwekkende Mohammed Al-Amin moskee op een steenworp afstand van de enorme Saint George Maronite kathedraal. De talrijke grote historische en culturele trekpleisters maken Beirut echt de moeite waard. Moskeeën, kathedralen, oude vestingen en uitgebreide musea: je raakt niet uitgekeken. En heb je even genoeg van de warmte en drukte? Dan ligt de Middellandse zee op je te wachten. Het kleine, pittoreske badplaatsje Byblos met zijn prachtig kust is de ideale plek om tot rust te komen.

Weer

sky is clear
Min. 15°
Max. 19°
sky is clear
Min. 16°
Max. 19°
broken clouds
Min. 18°
Max. 21°
sky is clear
Min. 19°
Max. 22°
scattered clouds
Min. 20°
Max. 25°
overcast clouds
Min. 24°
Max. 28°
overcast clouds
Min. 18°
Max. 27°
sky is clear
Min. 16°
Max. 18°
sky is clear
Min. 16°
Max. 18°
sky is clear
Min. 16°
Max. 18°
overcast clouds
Min. 16°
Max. 19°
broken clouds
Min. 17°
Max. 20°
overcast clouds
Min. 19°
Max. 25°
light rain
Min. 19°
Max. 23°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.