Goedkope vluchten naar Belgrado

Belgrado wint de laatste tijd aan populariteit als stedentripbestemming. Niet toevallig, want de stad biedt een boeiende combinatie van architectuur, cultuur, gastronomie, oosterse invloeden en westerse verfijning. In het vroegere Joegoslavië was Belgrado een grote metropool. Na de burgeroorlogen wist de stad zich opnieuw als toeristische trekpleister op de kaart te zetten. Nu is het de meest bruisende stad van de Balkan. Vooral het nachtleven is er geliefd, met clubs die van zonsondergang tot zonsopgang open zijn. Breng zeker een bezoek aan de drijvende cafés en discotheken (splavovi), langs de oevers van de Sava en de Donau.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Belgrado. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Belgrado? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

rain and snow
Min. 2°
Max. 4°
light rain
Min. 2°
Max. 10°
scattered clouds
Min. 1°
Max. 12°
moderate rain
Min. 5°
Max. 10°
moderate rain
Min. 6°
Max. 8°
moderate rain
Min. 6°
Max. 8°
moderate rain
Min. 6°
Max. 8°
light rain
Min. 7°
Max. 11°
light rain
Min. 6°
Max. 16°
overcast clouds
Min. 8°
Max. 17°
moderate rain
Min. 9°
Max. 10°
light rain
Min. 9°
Max. 11°
light rain
Min. 8°
Max. 9°
light rain
Min. 8°
Max. 13°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.