Goedkope vluchten naar Boedapest

In twee gesplitst door de Donau rivier; Buda heeft een pracht van een kasteel met een mooie wandelwijk, een aanrader is ook een bezoek te brengen aan het Fishermans Bastion. Pest heeft ter compensatie een enorm parlementsgebouw, een baseliek, opera en de sfeervolle markthallen.

Boedapest, parel aan de Donau! Ongetwijfeld één van de mooiste steden van Europa. Ondanks dat deze stad de afgelopen jaren snel gemoderniseerd is heeft het zijn oorspronkelijke ziel goed kunnen behouden. Hou je van geschiedenis maar hou je er ook van om eens goed uit de bol te gaan? Dan is Budapest de ideale stad voor jou!

Goedkope vluchten naar Boedapest

Vluchten naar Boedapest worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Boedapest. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Boedapest

Het vroegere koniklijke paleis is zeker een bezoekje waard. Vandaag de dag vind je er tal van boeiende musea. Wat je zeker op jouw lijstje moet plaatsen is een bezoek aan de Burcht. Je kan er wandelen doorheen de kronkelende steegjes  en er authentieke middeleeuwse gebouwen ontdekken. Wil je na deze heerlijke stadswandeling tot rust komen? Breng dan zeker een bezoek aan één van de vele plekken met  stoombaden.

 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 27°
Max. 30°
broken clouds
Min. 23°
Max. 32°
light rain
Min. 24°
Max. 33°
light rain
Min. 25°
Max. 32°
light rain
Min. 24°
Max. 32°
light rain
Min. 25°
Max. 34°
moderate rain
Min. 24°
Max. 31°
sky is clear
Min. 23°
Max. 30°
scattered clouds
Min. 23°
Max. 31°
overcast clouds
Min. 24°
Max. 30°
moderate rain
Min. 24°
Max. 29°
light rain
Min. 22°
Max. 27°
light rain
Min. 19°
Max. 26°
broken clouds
Min. 20°
Max. 26°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.