Goedkope vluchten naar Boekarest

Boekarest dompelt u onder in een cultuurmix van Hongaarse en Duitse invloeden. Vlad Tepes, alias prins Dracula, stichtte de stad in 1459. De ruïnes van zijn paleis wachten geduldig op uw bezoek. Maar de geest van het verleden waart overal in de stad rond. Dat maakt van Boekarest de favoriete citytrip van fervente cultuur- en geschiedenisliefhebbers. Klein Parijs, of Parijs van het Oosten was vroeger haar koosnaampje. Die Parijse elegantie bezit ze nog altijd, ondanks de vele oorlogsverwoestingen én een aardbeving.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Boekarest. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Boekarest? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

few clouds
Min. 1°
Max. 10°
sky is clear
Min. 0°
Max. 7°
rain and snow
Min. 2°
Max. 3°
overcast clouds
Min. 1°
Max. 7°
overcast clouds
Min. 2°
Max. 10°
overcast clouds
Min. 4°
Max. 13°
light rain
Min. 7°
Max. 15°
light rain
Min. 7°
Max. 14°
moderate rain
Min. 4°
Max. 10°
light rain
Min. 4°
Max. 6°
scattered clouds
Min. 2°
Max. 8°
sky is clear
Min. 2°
Max. 10°
sky is clear
Min. 4°
Max. 14°
scattered clouds
Min. 6°
Max. 12°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.