Goedkope vluchten naar Bologna

La Rossa is de bijnaam van Bologna. Heeft het te maken met de vele rode daken, of met de socialistische voorkeur van de Bolognezer?

De stad wordt ook La Grassa of de vette genoemd, vanwege de ontelbare trattoria's, osteria's en pasticceria’s met Bolognezer ham, salami en pasta. Vraagt u een Italiaan naar de stad met de beste pasta? Dan komt u geheid in Bologna terecht. Bekend voor zijn handgemaakte eierpasta, gevulde tortellini en spaghetti alla bolognese. In Bologna heet dit wereldberoemde gerecht overigens gewoon … spaghetti. Zúnder toevoeging.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Bologna. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Bologna? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 13°
Max. 20°
sky is clear
Min. 4°
Max. 17°
sky is clear
Min. 4°
Max. 21°
sky is clear
Min. 5°
Max. 23°
sky is clear
Min. 5°
Max. 24°
sky is clear
Min. 5°
Max. 25°
light rain
Min. 11°
Max. 24°
heavy intensity rain
Min. 3°
Max. 10°
light rain
Min. 1°
Max. 15°
light rain
Min. 0°
Max. 16°
light rain
Min. 6°
Max. 17°
moderate rain
Min. 10°
Max. 17°
light rain
Min. 14°
Max. 20°
light rain
Min. 12°
Max. 20°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.