Goedkope vluchten naar Boston

Boston staat bol van de historische bezienswaardigheden. Geen wonder, want de stad speelde een belangrijke rol in de Amerikaanse onafhankelijkheidsstrijd. De geschiedenis van de Verenigde Staten boeit u? Dan komt u hier ruimschoots aan uw trekken. Maar Boston heeft meer te bieden dan zijn oorlogsverleden. Véél meer.... Het is één van de oudste en rijkste steden van Amerika. Kunst, cultuur, architectuur, … Het is er allemaal aanwezig. Bovendien kan je er gezellig shoppen en lekker tafelen in de vele winkeltjes en restaurants die Boston rijk is.

Goedkope Vliegtickets Amerika
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Boston. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Boston? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Boston bezienswaardigheden
 
Boston heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de Freedom trail, een 4 km lange wandeling langs alle historische plaatsen die een belangrijke rol speelden in de onafhankelijkheidsstrijd van de Amerikanen.
 
Andere bezienswaardigheden in Boston zijn: Quincy Market, Cheers Boston, Museum of Fine Arts, USS Constitution, John F. Kennedy Presidential Librabry and Museum, Museum of Afro-American History, Institute of Contemporary Art en Children's Museum.
 
Naast deze Boston bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om tevoet door Boston Public Garden te trekken! Een bijzonder mooie botanise tuin met een groots mee met grillige vorm.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 25°
Max. 25°
moderate rain
Min. 20°
Max. 27°
heavy intensity rain
Min. 19°
Max. 20°
moderate rain
Min. 20°
Max. 23°
light rain
Min. 21°
Max. 26°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
sky is clear
Min. 17°
Max. 24°
sky is clear
Min. 19°
Max. 25°
light rain
Min. 20°
Max. 26°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
light rain
Min. 19°
Max. 25°
light rain
Min. 21°
Max. 26°
light rain
Min. 23°
Max. 30°
sky is clear
Min. 20°
Max. 25°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.