Goedkope vluchten naar Bratislava

Dé Slowaakse specialiteit is schapenkaas. Ga op de geur af, en ontdek her en der in Bratislava winkeltjes die deze lekkernij verkopen. Hoort bij een hapje ook een drankje? Bestel dan een kofola. Het ziet eruit als cola, maar de smaak is anders. Die van drop komt nog het dichtste in de buurt. Kies voor uw opkikkertje een terras in de schilderachtige straten van het oude stadshart (Staré Mesto).

Ook winkelen kan er perfect. Want de grotere winkelcentra in Bratislava liggen niet buiten, maar in het centrum. Ideaal voor de fanatieke shopper.


Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Bratislava. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Bratislava? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

rain and snow
Min. 1°
Max. 7°
overcast clouds
Min. 1°
Max. 8°
broken clouds
Min. 0°
Max. 8°
overcast clouds
Min. 3°
Max. 9°
light rain
Min. 5°
Max. 11°
light rain
Min. 6°
Max. 11°
overcast clouds
Min. 5°
Max. 12°
broken clouds
Min. 5°
Max. 15°
scattered clouds
Min. 6°
Max. 16°
sky is clear
Min. 6°
Max. 18°
sky is clear
Min. 5°
Max. 15°
few clouds
Min. 2°
Max. 14°
light rain
Min. 3°
Max. 13°
light rain
Min. 3°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.