Goedkope vluchten naar Bristol

Heerlijk uitwaaien aan de Engelse kust? Dat doe je in de pittoreske Engelse stad Bristol. De stad biedt vooral historisch en cultureel vermaak en kent een druk leven dat dag en nacht doorgaat. De Avon-rivier loopt door de stad en de oevers worden druk gebruikt door bewoners en toeristen. In het Blaise Castle House leer je veel over het Victoriaanse verleden. Daarna kun je tot rust komen in de schitterende tuinen van Queen square.

Betaalbare vluchten naar Bristol

In het historische centrum valt veel te zien. In Bristol lopen historie en moderniteit naadloos in elkaar over. De historische haven is al sinds de middeleeuwen belangrijk voor de Engelse handel. In de haven vind je de moderne Pero Bridge die ’s avonds prachtig verlicht wordt. In de haven ligt ook het historische, uit 1845 stammende stoomschip de Brunel’s SS Brittain. Ga vooral even aan boord. Het sfeervolle historische centrum bevat talloze cafe’s en restaurants waar betaalbaar en goed gegeten kan worden. De oude 14e eeuwse stadspoort is goed bewaard gebleven en mag zeker niet worden overgeslagen.

Vliegen naar Bristol

Bristol is de perfecte locatie voor een citytrip of als startpunt voor een tour door Engeland. Betaalbare tickets boek je eenvoudig via Airstop.be. Via onze website bieden we het gehele jaar de goedkoopste vluchten naar Bristol aan uit het aanbod van meer dan vijftig maatschappijen. Boek via onze website meteen je reis. Je kunt er gemakkelijk prijzen en vluchten vergelijken en je keuze maken.

Goedkope tickets naar Bristol boeken? Wat doe je daarna?

Mis zeker niet de Clifton Suspension Bridge, hét symbool van Bristol. Een wandeling over deze brug is een bijzondere ervaring. Bristol is een compacte stad met mooie nauwe straatjes in het centrum. Een prima stad om enkele dagen rond te lopen en te genieten van de zee, de rijke geschiedenis en de Engelse keuken.

Weer

sky is clear
Min. 13°
Max. 19°
light rain
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 17°
Max. 21°
sky is clear
Min. 16°
Max. 26°
sky is clear
Min. 15°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 21°
sky is clear
Min. 14°
Max. 19°
sky is clear
Min. 13°
Max. 19°
sky is clear
Min. 12°
Max. 20°
light rain
Min. 15°
Max. 20°
light rain
Min. 14°
Max. 18°
sky is clear
Min. 12°
Max. 18°
light rain
Min. 12°
Max. 20°
sky is clear
Min. 13°
Max. 22°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.