Goedkope vluchten naar Buenos Aires

Buenos Aires, Spaans voor goede luchten of gunstige winden, is de hoofdstad én grootste stad van Argentinië – het huisvest bijna een derde van de Argentijnse bevolking. Buenos Aires heeft een paar pluimen van zijn vroegere grandeur verloren. Toch verdient het nog altijd zijn bijnaam Parijs van het Zuiden

Door de vele winkels, de rijke architectuur, het boeiende culturele leven, de uitgelezen restaurants en de kleurrijke bevolking van Italiaanse, Spaanse, Franse, Duitse, Engelse, Oost-Europese, Arabische en Aziatische herkomst.
 
Goedkope vliegtickets Argentinie

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Buenos Aires. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Buenos Aires? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Inspiratie nodig? Buenos Aires bezienswaardigheden

Argentinie heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de mooie stad Buenos Aires.

Bezienswaardigheden in Buenos Aires zijn San Telmo, Catedral Metropolitana de Buenos Aires, Casa Rosada, la recoleta Cemetery, Caminito in La Boca, Galerías Pacifico, Nationaal Congres, Galilei Planetarium en Obelisco de Buenos Aires.

Naast deze Buenos Aires bezienswaardigheden is El Ateneo zeker ook een bezoekje waard. Dit voormalige theater is volledig gevuld met boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 16°
Max. 21°
few clouds
Min. 18°
Max. 22°
sky is clear
Min. 19°
Max. 23°
sky is clear
Min. 18°
Max. 22°
sky is clear
Min. 18°
Max. 22°
sky is clear
Min. 17°
Max. 22°
scattered clouds
Min. 17°
Max. 22°
overcast clouds
Min. 19°
Max. 22°
moderate rain
Min. 18°
Max. 21°
light rain
Min. 16°
Max. 19°
few clouds
Min. 13°
Max. 20°
overcast clouds
Min. 13°
Max. 19°
sky is clear
Min. 14°
Max. 19°
sky is clear
Min. 16°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.