Goedkope vluchten naar Cairns

De populaire badplaats Cairns ligt in het warme noordoosten van Australië. Cairns is een gemoedelijke stad waar de inwoners de typische ‘aussie’ vriendelijkheid uitstralen. Het is een uitstekende uitvalsbasis om populaire steden en bezienswaardigheden in de omgeving te bezichtigen. Het Great Barrier Reef, Cooktown, de Tablelands en het prachtige schiereiland Kaap York liggen vlakbij. Cairns zelf heeft ook veel te bieden. Een ideaal beginpunt van je vakantie kortom.

Betaalbare tickets naar Cairns

Midden in de stad kun je typisch Australische dieren als de kaketoe, de kookaburra en de ibis gewoon tegenkomen. Shoppen, eten en drinken en gezellig flaneren doe je aan de Esplanade langs de Oceaankust. In de avond zijn er vaak live optredens te zien. Cairns Central, het stadscentrum, en de smalle straatjes richting de Esplanade, zijn fantastische plekken om te winkelen.

Goedkoop vliegen naar Cairns?

Wil je voordelig vliegen naar Cairns? Goedkope vliegtickets vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Cairns op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Cairns, stel dan vandaag nog je prijsalarm in.

Betaalbare vluchten naar Cairns Island

In en rond Cairns liggen schitterende attractie- en natuurparken. In Hartley’s Creek Crocodile Farm leer je alles over krokodillen. Natuurlijk zie je ze ook in levende lijve.  De Cairns Tropical Zoo is erg mooi, je ziet er vrijwel alle typisch Australische wilde dieren. Wie echt wild wil zien, kan het proberen aan Mission Beach of bij Cape Tribulation, waar een groot stuk beschermd regenwoud ligt.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 20°
Max. 22°
sky is clear
Min. 20°
Max. 24°
sky is clear
Min. 19°
Max. 24°
sky is clear
Min. 20°
Max. 24°
light rain
Min. 22°
Max. 24°
sky is clear
Min. 21°
Max. 23°
sky is clear
Min. 19°
Max. 20°
sky is clear
Min. 19°
Max. 21°
sky is clear
Min. 18°
Max. 22°
light rain
Min. 19°
Max. 22°
light rain
Min. 19°
Max. 23°
moderate rain
Min. 21°
Max. 23°
light rain
Min. 20°
Max. 23°
light rain
Min. 20°
Max. 24°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.