Goedkope vluchten naar Calgary

Calgary ligt in het oosten van de fameuze Rocky Mountains – het hart van het Wilde Westen – en maakt indruk als een van de snelst groeiende steden in Canada. De beroemde Calgary Stampede, met huifkarraces en cowboy- en indianenfeesten, is al reden genoeg om de stad te bezoeken. Deze openluchtshow – de grootste ter wereld –trekt elk jaar honderdduizenden bezoekers. Nog een topper van formaat: de Olympic Oval, de eerste Olympische schaatsbaan in Noord-Amerika. Hier won de Nederlandse schaatsster Yvonne van Gennip in 1988 drie gouden medailles. En dat leverde haar de titel Koningin van de Spelen op.

Goedkope vliegtickets Canada

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Calgary. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Calgary? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Inspiratie nodig? Calgary bezienswaardigheden

Wat je zeker niet mag missen in Canada is de stad Calgary. Bezienswaardigheden in Calgary zijn Inglewood (oudste gedeelte van de stad), Stephen Avenue, Eau Claire Market Banff National Park (oudste nationale park van Canada), Glenbow Museum, Heritage Park Historical Village en WinSPort's Canada Olympic Park.

Naast bovenstaande Calgary bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om Calgary in juli te bezoeken. De beroemde Calgary Stampede, 's werelds grootste buitenshow, transformeert de stad gedurende 10 dagen om terug naar het Oude Westen. Rodeo wedstrijden, concerten, chuckwagon-races, tentoonstellingen van lokale Indianenstammen, ... een adembenemende 10-daagse.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. -4°
Max. 10°
sky is clear
Min. 1°
Max. 13°
scattered clouds
Min. 3°
Max. 15°
scattered clouds
Min. 5°
Max. 17°
rain and snow
Min. 1°
Max. 11°
light snow
Min. -2°
Max. 5°
light snow
Min. -2°
Max. 6°
sky is clear
Min. -1°
Max. 13°
broken clouds
Min. 2°
Max. 12°
scattered clouds
Min. 4°
Max. 17°
rain and snow
Min. 3°
Max. 11°
snow
Min. -4°
Max. 1°
light snow
Min. -7°
Max. -4°
light snow
Min. -9°
Max. -3°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.