Goedkope vluchten naar Canberra

Als hoofdstad biedt Canberra onderdak aan het nationale parlement. De naam betekent in de taal van de Aboriginals Ontmoetingsplaats. Heel toepasselijk voor de zetel van regering en parlement. Canberra heeft niet veel weg van een stad. Het doet meer denken aan een groot park met daarin gebouwen. Het is ook bijna uitsluitend een bestuurscentrum, een echte ambtenarenstad. Het grootste deel van de bevolking bestaat dan ook uit ambtenaren en studenten. Ze wonen in door groenstroken gescheiden woonkernen, elk met hun eigen winkelcentrum.

Goedkope vliegtickets Australie

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Canberra. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Canberra? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Canberra bezienswaardigheden

De belangrijkste Brisbane bezienswaardigheden zijn het parlementsgebouw van Canberra, The Black Mountain, National Zoo & Aquarium en het oorlogsmonument in Canberra. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. -4°
Max. -4°
sky is clear
Min. -2°
Max. 9°
light rain
Min. 4°
Max. 10°
sky is clear
Min. 0°
Max. 11°
light rain
Min. 4°
Max. 10°
sky is clear
Min. 1°
Max. 13°
sky is clear
Min. 1°
Max. 15°
sky is clear
Min. 1°
Max. 14°
sky is clear
Min. 1°
Max. 14°
light rain
Min. 5°
Max. 13°
moderate rain
Min. 8°
Max. 11°
light rain
Min. 6°
Max. 10°
light rain
Min. 6°
Max. 11°
light rain
Min. 5°
Max. 10°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.