Goedkope vluchten naar Chengdu

De beroemde pandastad Chengdu bevat een schitterende mix van architectuur, cultuur, shopping en historie. Het is een van de populairste toeristische bestemmingen van west-China. In Chengdu geniet je van uitstekende thee in de prachtige theehuizen, van de heerlijke lokale keuken en de vele oude tempels. Maar ook van oude kloosters, groene parken en prachtige winkelstraten.

De goedkoopste vliegtickets naar Chengdu

In het oude centrum wandel je door mooi opgeknapte straatjes met veel restaurants, winkels en barretjes. Het Kuanzhaixiangzi-complex bestaat uit twee straatjes met veel gebouwen uit de Qing-dynastie. Hier vind je ook de mooiste theehuizen van de stad. In de buitenwijk Jinsha zie je archeologische opgravingen waar objecten van meer dan 3000 jaar oud gevonden zijn. Vanuit Chengdu kun je ook Tibet bezoeken. Heb je daar geen tijd voor, dan is een bezoek aan de Tibetaanse wijk van Chengdu een goed alternatief. De vele Tibetaanse winkeltjes doen je denken dat je in het echte Tibet bent.

Vliegen naar Chengdu

Vlieg je met Airstop.be naar Chengdu dan weet je zeker dat je een goedkoop ticket hebt. Airstop biedt namelijk het gehele jaar betaalbare vluchten aan. Boek via onze website meteen je reis naar Chengdu. Je kunt er gemakkelijk prijzen en vluchten vergelijken en je keuze maken.

Bezienswaardigheden en natuurschoon rond Chengdu

Sichuan en het Sichuan-bekken waarin Chengdu ligt is een bijzonder mooi gebied. Bezoek wanneer je in Chengdu bent zeker ook een aantal bezienswaardigheden buiten de stad. Vlakbij ligt de Qingcheng-berg, waar je talrijke taoïstische tempels en pagodes vindt. Ook de historische stadjes Huanglonxi, Anren en Luodai, met zijn bijzondere Hakka-cultuur, zijn de moeite van een bezoek waard. Ten slotte ligt wat verder naar het zuiden de heilige berg Emeishan. Daar vind je een enorm, uit rotsen gehakt Boeddhabeeld.

Weer

broken clouds
Min. 23°
Max. 35°
sky is clear
Min. 23°
Max. 32°
light rain
Min. 24°
Max. 33°
sky is clear
Min. 22°
Max. 29°
sky is clear
Min. 21°
Max. 27°
sky is clear
Min. 20°
Max. 26°
sky is clear
Min. 19°
Max. 27°
sky is clear
Min. 19°
Max. 29°
sky is clear
Min. 19°
Max. 30°
sky is clear
Min. 19°
Max. 29°
sky is clear
Min. 21°
Max. 29°
sky is clear
Min. 21°
Max. 28°
moderate rain
Min. 19°
Max. 27°
moderate rain
Min. 20°
Max. 24°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.