Goedkope vluchten naar Chennai

Ontdek de verschillende wijken en sferen van Chennai, de op vier na grootste stad van India. Chennai is de culturele en spirituele hoofdstad van Zuid-India. Je kunt er shoppen, heerlijk eten, en genieten van prachtig tempels en historische overblijfselen. Een warme dag sluit je natuurlijk af met een verkoelende wandeling langs het schitterende Marina Beach.

Goedkope vluchten naar Chennai, het ‘Detroit’ van India

Met fabrieken van Mitsubishi, Ford en Hyundai is Chennai de autohoofdstad van India. De industrie heeft voor relatief grote welvaart gezorgd, waardoor Chennai zich ook cultureel, culinair en toeristisch heeft ontwikkeld. Chennai bestaat uit talloze aan elkaar gegroeide dorpen, stadjes en wijken die samen een enorm oppervlak beslaan. Ieder stadsdeel heeft zo zijn eigen charmes, maar het grootste kapitaal van Chennai zijn de gastvrije en vriendelijke inwoners.

Betaalbaar vliegen naar Chennai                                 

Betaalbaar vliegen naar de miljoenenstad Chennai doe je met Airstop.be natuurlijk. Via onze site vind je een helder overzicht van de goedkoopste tickets. Je kunt er prijzen en vluchtopties vergelijken en meteen beslissen wanneer je naar Chennai af wilt reizen.

Goedkoop vliegen naar Chennai...en dan?

De afgelopen decennia is Chennai uitgegroeid tot een kosmopolitisch centrum. In de nieuwere stadsdelen vind je luxe hotels en winkels, fancy restaurants en veel glamour. In de oudere delen van de stad speelt het leven zich grotendeels op straat af. Overal in de stad vind je tempels en musea waar je het rijke culturele verleden van Zuid-India leert kennen.

Het chaotische maar sfeervolle George Town, het historische deel van Chennai, is een bezoek meer dan waard. Je vindt er de overblijfselen van de Britse koloniale overheersing. Vanuit George Town ga je naar de zuidelijker, met schaduwrijke plekken bedekte stadsdelen T Nagar, Nungambakkam, Guindy, Alwarpet en Velachery. Daar is het heerlijk shoppen, eten en drinken.

Weer

light rain
Min. 28°
Max. 32°
moderate rain
Min. 28°
Max. 31°
scattered clouds
Min. 27°
Max. 33°
sky is clear
Min. 29°
Max. 34°
scattered clouds
Min. 29°
Max. 34°
light rain
Min. 29°
Max. 35°
broken clouds
Min. 30°
Max. 35°
few clouds
Min. 29°
Max. 34°
overcast clouds
Min. 29°
Max. 34°
light rain
Min. 29°
Max. 34°
sky is clear
Min. 29°
Max. 35°
scattered clouds
Min. 29°
Max. 35°
sky is clear
Min. 29°
Max. 35°
sky is clear
Min. 29°
Max. 36°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.