Goedkope vluchten naar Corfu

Wie Kerkyra zegt, denkt aan een strandvakantie. Maar wat dacht je van schitterende meren, historische overblijfselen van oude culturen, wandelen in de groene natuur en pittoreske dorpjes? Een vakantie op Kerkyra is een totale ervaring van alles wat het leven de moeite waard maakt. Kerkyra (of Corfu-stad) heeft schitterende historische bezienswaardigheden. Verschillende kloosters, kathedralen en kerken zijn goed bewaard gebleven en open voor publiek. Overal op het eiland zie je invloed van de Engelsen en de Venetianen nog terug. Dat levert prachtige architectuur op.

Goedkope tickets naar Kerkyra

Langs de kusten en baaien van het eiland liggen eeuwenoude pittoreske dorpjes. De bewoners verkopen verse vis, vruchten en handwerk. De kustplaats Paleokastritsa is misschien wel de mooiste plek van Griekenland. De vijftien schilderachtige stranden en het glasheldere water liggen tegen een achtergrond van groene heuvels en rotsachtige kliffen. Het nabijgelegen Engelenklooster overziet al dit schoons in stilte.

Betaalbaar vliegen naar Kerkyra?

Een goedkoop vliegticket naar Kerkyra boeken? Airstop.be heeft de goedkoopste tickets al voor je geselecteerd. Via onze site ontdek je de goedkoopste vluchten naar Kerkyra. In één oogopslag kan je prijzen en vluchtopties vergelijken. Beslissen is zo doodeenvoudig. Airstop.be biedt de scherpste prijzen aan, geselecteerd uit meer dan vijftig vliegmaatschappijen. Boek snel je vliegtickets naar Kerkyra voor een onvergetelijk verblijf!

Nog onbekend met Kerkyra? Dit kun je er allemaal zien.

Op het eiland Corfu wissel je het genot van een stedelijke omgeving af met een verblijf in de paradijselijke natuur. In Corfu-stad kun je heerlijk shoppen, eten en van historische bezienswaardigheden genieten. Maar wie de drukte uit wil staat in een mum van tijd op de top van de Pantokrator, de hoogste berg van het eiland. De route naar de top loopt langs schilderachtige dorpjes en aan de top vind je een klooster. Wanneer het helder is, kun je tot aan het vasteland van Albanië kijken.

 

Weer

light rain
Min. 27°
Max. 32°
light rain
Min. 25°
Max. 29°
light rain
Min. 23°
Max. 28°
sky is clear
Min. 24°
Max. 29°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
light rain
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 21°
Max. 27°
light rain
Min. 20°
Max. 28°
sky is clear
Min. 20°
Max. 29°
light rain
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 19°
Max. 27°
light rain
Min. 20°
Max. 29°
light rain
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 19°
Max. 25°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.