Goedkope vluchten naar Delhi

Delhi is dan wel de hoofdstad van India, maar behield toch zijn Britse uiterlijk. Ze lijkt, qua architectuur en stadsplanning, het minst op een Indiase stad. Dat is het resultaat van de Britse overheersing. Uit die tijd dateren vele gebouwen, waaronder het Rashtrapati Bhavan, de ambtswoning van de president van India. Ook de grote parken zijn een koloniale erfenis.

In het oude stadscentrum ontdekt u fabelachtige gebouwen van rode steen. Die zijn dan weer een nalatenschap van de grootmogols, de heersers van het vroegere Mogoelrijk in India. Naast het oude Delhi bouwden de Britten de regeringszetel New Delhi. Twee steden tegen elkaar gekleefd, dus! Vergeleken met het oude stadsdeel, is New Delhi veel minder druk.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Delhi. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Delhi? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

 

 

Weer

sky is clear
Min. 21°
Max. 37°
sky is clear
Min. 28°
Max. 40°
light rain
Min. 29°
Max. 39°
overcast clouds
Min. 27°
Max. 36°
broken clouds
Min. 26°
Max. 36°
sky is clear
Min. 28°
Max. 40°
few clouds
Min. 27°
Max. 40°
sky is clear
Min. 30°
Max. 41°
sky is clear
Min. 31°
Max. 43°
sky is clear
Min. 32°
Max. 44°
broken clouds
Min. 33°
Max. 43°
sky is clear
Min. 32°
Max. 43°
broken clouds
Min. 32°
Max. 40°
light rain
Min. 29°
Max. 33°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.