Goedkope vluchten naar Douala

Douala is een drukke, levendige Kameroense stad. Het toerisme staat nog in de kinderschoenen, maar de stad heeft voldoende bezienswaardigheden voor een gedenkwaardig verblijf. Snuif de lokale sfeer op bij de schitterende markt Artisanal Camerounais, waar schitterend handwerk en tropische heerlijkheden worden verkocht. De mooiste Afrikaanse kunst aanschouw je in het grote museum van Douala. Actievelingen beklimmen de imposante Mount Cameroon, of wandelen aan de voet van de berg door de tropische bossen en wijde vlakten.

Boek betaalbare tickets naar Douala

Wie van zon, zee en strand wil genieten doet dat in de nabijgelegen badplaats Limbe. De uitgestrekte stranden lokken lange wandelingen uit, terwijl je geniet van het klimaat en het heerlijke lokale eten dat de talloze kraampjes aanbieden. Langs de stranden ligt een mooie botanische tuin en zelfs een centrum dat apen opvangt.


Uitstapje naar Douala? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Douala. Voor je het weet sta je al op het vliegveld. Droom je van een heerlijk uitstapje naar deze plek? Boek dan snel en betaalbaar je tickets via Airstop.be.

Goedkope tickets naar Douala – wat kun je er doen?

Douala ligt aan de Golf van Guinee, de westkust van Kameroen. De ligging aan zee zorgt voor een heerlijk klimaat. Het is er zelden te warm om actief te zijn, maar nooit te koud om aan het strand te liggen. Op het populaire Kribi Strand is het dan ook altijd druk met dagjesmensen, strandverkopers en sportende mensen. De traditionele keuken van Kameroen is uitstekend. Overal in de stad en langs de stranden staan kraampjes die je van het heerlijke eten laten genieten.

Weer

broken clouds
Min. 23°
Max. 34°
light rain
Min. 23°
Max. 34°
light rain
Min. 24°
Max. 30°
light rain
Min. 25°
Max. 31°
light rain
Min. 25°
Max. 32°
light rain
Min. 25°
Max. 33°
light rain
Min. 25°
Max. 31°
moderate rain
Min. 23°
Max. 26°
light rain
Min. 23°
Max. 31°
overcast clouds
Min. 24°
Max. 32°
light rain
Min. 24°
Max. 32°
light rain
Min. 25°
Max. 33°
light rain
Min. 25°
Max. 33°
moderate rain
Min. 25°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.